Mam pytanie czy to zielone to nie jest przypadkiem holownik TID z MO. I co to to białe z napisami. Wygląda mi na jakiś kuter torpedowy z serii PT. A tak w ogóle to świetnie sobie radzicie :)
Dziękuję w imieniu Modelarzy.
na zdjęciach widzimy modele: TID 27 na podst. "MO", motorówkę portową "Lilka", kuter rybacki "Skulte" i polską jednostkę straży granicznej z planów opublikowanych w Modelarzu.
Odnośnie TID 27 potrzebowałbym trochę zdjęć z ujęciem pokładu.
Przykro mi Piotrze ale ja nic poza planami nie mam. Kiedyś sobie rozrysowałem wręgi do RC w skali 1:25 ale na razie projekt staną. Zdjęć jak na lekarstwo albo i mniej. Trzymam kciuki za TIDa i pozdrowienia z Olsztyna :)
Świetna robota Piotrek . Szkolisz nową kadre narodową . Ja nie pomogę bo ja tylko w szmatkach , patyczkach i sznureczkach:( . Kiedy znowu pogadamy przy kawie ? Pozdrawiam i życze Wam dużo sukcesów .:)
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Gratulacje. Piotrze. Trzymaj tak dalej. Swoją drogą, gdybym wiedział, ze w Braniewie działa modelarnia... Bywam od czasu do czasu w tym ślicznym miasteczku (rodzina). Może przy następnej okazji zajrzę. Pozdrawiam serdecznie:) .