Ze względu na fakt, że forum coraz częściej wykorzystywane jest do wyrażania opinii niezgodnych z tematem lub postowania bez treści wnoszącej, doszliśmy do wniosku, że czas na zmiany.
Mamy nadzieję, że zostaną przyjęte z Waszą aprobatą, dyskutowaliśmy o tym już od czasu ostatniej ankiety.
W związku z tym od połowy tego miesiąca (dokładnie od 15.04.2007) zostanie wprowadzona nowa zasada postowania na forum. Będzie ona polegać na tym, że aby zapostować, trzeba będzie wysłać SMS'a. Po otrzymaniu zwrotnego kodu trzeba będzie ten od podać podczas akceptacji posta. Dzięki temu pozbędziemy się zbędnych i nic nie wnoszących postów. Pełen opis zostanie przedstawiony przed wdrożeniem rozwiązania, a rozwiązanie będzie wdrażane stopniowo. Koszt za SMS będzie wynosić 3,77. Przeglądanie forum będzie nadal darmowe. Będzie możliwe również wykupienie karty kodów jednorazowych dla stałych uczestników forum. Koszt karty będzie wynosić 30 PLN za 30 kodów. Raz na miesiąc będziemy wyróżniać jeden z tematów, zaś właściciel tematu dostanie rabatowy kupon na następne 10 postów.
Pozyskane pieniądze zostaną przeznaczone na prowadzenie serwisu, nagrody na konkursy i inne. Raz na kwartał będzie wywieszane rozliczenie kosztów.
Mamy nadzieję, że w ten sposób forum stanie się bardziej merytoryczne oraz wolne od spamu, zaś nagrody zachęcą do jeszcze pełniejszego zaangażowania.
Zachęcamy do komentarzy.
Pozdrawiamy,
Moderatorzy Koga.
UWAGA !!! Nowe zasady korzystania z forum.
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
UWAGA !!! Nowe zasady korzystania z forum.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- golasz
Odp:UWAGA !!! Nowe zasady korzystania z forum.
Radek, zapomniałeś powiedzieć o opłacie za wgranie zdjęcia ;)
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- jerry_bee
Golasz, dostajesz żółtą kartkę za robienie jaj z admina!!!
p.s. z kartek można się wykupić - SMS na nr 666 i hasło 'kartka'
p.s. z kartek można się wykupić - SMS na nr 666 i hasło 'kartka'
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
-
Witam!
Właśnie przeczytałem o zmianie regulaminu.Dla mnie to jest śmieszne...
Może 30 zł to nie dużo za miesiąc, może niecałe 4 zł to tez nie dużo, tylko zależy dla kogo..
Poza tym chyba nie każdy korzysta na co dzień z komórki -bo nie musi, nie lubi ,nie chce itp.
Ja osobiście mam tel. na kartę i doładowuje go tylko kiedy muszę, bo nie będę płacił zdziercom co miesiąc!
Najbardziej przykre jest to że przeważnie z ludzi mających jakieś hobby nieustannie próbuje wydzierać się pieniądze.Ceny modeli i materiałów modelarskich w Polsce są złodziejskie-jak na polskie warunki płacowe.
A co najgorsze są drogie, bo MODELARSKIE!Jeśli pan Kaziu chciałby użyć takiego samego materiału jak MODELARSKI ,tylko w innym celu np.zrobienia półki na papier toaletowy w WC, zapłaciłby kilkakrotnie mniej...
Jestem motocyklistą i to samo obserwuję na rynku jednośladowym-drogie, bo japońskie.Byle pierdułka
kosztuje majątek bo jak frajer zdecydował się na motocyklizm to niech płaci ,a co!
Panowie Moderatorzy chcecie zarobić to napiszcie wprost-robimy płatne forum ,a jak się komuś nie podoba to niech spada.Nie zamydlajcie oczu jakimiś zniżkami i nagrodami..
Jest mi przykro że ktoś znów chce zajrzeć do mojej kieszeni z powodu moich zainteresowań.Jak to przeczytałem na początku to aż mnie trzepło ze złości ale mi już przeszło.Jak pisałem wyżej przykro mi.
pozdrawiam wszystkich
Marcin
Poza tym to za 3.77 wolę sobie dobrego browara kupić i myślę że to nie tylko moja opinia..
Właśnie przeczytałem o zmianie regulaminu.Dla mnie to jest śmieszne...
Może 30 zł to nie dużo za miesiąc, może niecałe 4 zł to tez nie dużo, tylko zależy dla kogo..
Poza tym chyba nie każdy korzysta na co dzień z komórki -bo nie musi, nie lubi ,nie chce itp.
Ja osobiście mam tel. na kartę i doładowuje go tylko kiedy muszę, bo nie będę płacił zdziercom co miesiąc!
Najbardziej przykre jest to że przeważnie z ludzi mających jakieś hobby nieustannie próbuje wydzierać się pieniądze.Ceny modeli i materiałów modelarskich w Polsce są złodziejskie-jak na polskie warunki płacowe.
A co najgorsze są drogie, bo MODELARSKIE!Jeśli pan Kaziu chciałby użyć takiego samego materiału jak MODELARSKI ,tylko w innym celu np.zrobienia półki na papier toaletowy w WC, zapłaciłby kilkakrotnie mniej...
Jestem motocyklistą i to samo obserwuję na rynku jednośladowym-drogie, bo japońskie.Byle pierdułka
kosztuje majątek bo jak frajer zdecydował się na motocyklizm to niech płaci ,a co!
Panowie Moderatorzy chcecie zarobić to napiszcie wprost-robimy płatne forum ,a jak się komuś nie podoba to niech spada.Nie zamydlajcie oczu jakimiś zniżkami i nagrodami..
Jest mi przykro że ktoś znów chce zajrzeć do mojej kieszeni z powodu moich zainteresowań.Jak to przeczytałem na początku to aż mnie trzepło ze złości ale mi już przeszło.Jak pisałem wyżej przykro mi.
pozdrawiam wszystkich
Marcin
Poza tym to za 3.77 wolę sobie dobrego browara kupić i myślę że to nie tylko moja opinia..
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Natal007
Za swoją konstruktywną krytykę dostaniesz darmowy kupon na 100 postów. Możesz zawsze liczyć, że ktoś z kolegów da Ci darmowy kod jednorazowy.
Za swoją konstruktywną krytykę dostaniesz darmowy kupon na 100 postów. Możesz zawsze liczyć, że ktoś z kolegów da Ci darmowy kod jednorazowy.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
-
No i to jest super wiadomość tylko dlaczeg 1 Kwietnia podana? ;)
-
Dzięki -wydrukuję to sobie żeby mieć na piśmie hehe...
Poproszę tylko o wysłanie mi papieru firmowego...
Poproszę tylko o wysłanie mi papieru firmowego...
- majster
- Lokalizacja: {"name":"Stanis\u0142aw\u00f3w","desc":"Stanis\u0142aw\u00f3w,gmina Stare Babice,powiat warszawski zachodni,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2801003","lng":"20.749
Witam.Myślę że to PRIMA APRILIS.Pozdrawiam MARIAN.:laugh: ,:blush: :sick:
60+2;iK&M już w porcie
- radek
- Kontakt:
Pewnie, że Prima Aprilis!
Marcin-> trafiony zatopiony :) Cieszę się, że udało mi się kogoś wkręcić. Jestem Ci dłużny te 3,77 PLN. NA piwo. Jak się spotkamy to ja stawiam. I dzięki Ci za tak ostrą reakcję, znaczy się że ma sens, to co robimy i coś to znaczy :D
Pozdrowienia dla załogi.
Marcin-> trafiony zatopiony :) Cieszę się, że udało mi się kogoś wkręcić. Jestem Ci dłużny te 3,77 PLN. NA piwo. Jak się spotkamy to ja stawiam. I dzięki Ci za tak ostrą reakcję, znaczy się że ma sens, to co robimy i coś to znaczy :D
Pozdrowienia dla załogi.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal