Strony www dla modelarzy

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

Awatar użytkownika
Budrys

O:Strony www dla modelarzy

Post autor: Budrys »

radek napisał:
Robert
Udostępniaj a na zdrowie wszystkim. I to gdzie Ci wygodniej - tu czy w linkach. Zachęcam do tego nie tylko Ciebie ale i innych.
Pozdrawiam.

Gdzie Ci wygodniej to może nie?:ohmy: Wygodniej to będzie raczej w jednym, ustalonym miejscu, z podziałem na grupy tematyczne. Kiedyś zaczął coś takiego Marek (Marecki), Wszyscy mamy w tym względzie zgromadzone jakieś informacje i dla łatwości późniejszego dotarcia do tych poszukiwanych lepiej będzie ułożyć je tematycznie w jednym, konkretnym miejscu do tego przeznaczonym. Tak mi się w każdym razie wydaje.;)
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Awatar użytkownika
ROBERT

Post autor: ROBERT »

Staram się je ulożyć tematycznie wraz z opisem. Później jakieś poprawki, każdy coś dołozy i bedzie mała ksiązka adresowa stron www. To co jest w postach to tylko próbka i niewielka część.
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
ROBERT

To jest cały zestaw który posiadam. Opisy w krótce. Czekam na opinie i opisy stron które obejżycie i oczywiście na nowe adresy. Pozdrawiam ROBERT

Strony www zostały na czas zmian zabrane. Pojawią się ponownie po zmianie opisów i podziale na nowe grupy tematyczne. Za kłopot przepraszam, ale pojawiły się nowe i dla ułatwienia zostaną ponownie pogrupowane i opisane. czekam również na wasze strony które zostaną dodane.

Oczywiście całyczas będę poprawiał opisywał i dodawał strony
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
matik464

Post autor: matik464 »

Szczerze nigdy bym się nie spodziewał, że aż tyle stron można znaleźć w internecie na temat modelarstwa.
Naprawdę nie wiem gdzie znajdujesz czas aby to wstawić na to forum.;)
Awatar użytkownika
ROBERT

Witam. Dwie nocki i po kłopocie. Dziś czekając na start Roberta Kubicy troszkę popracowałem. Oczywiście to nie jest ostateczna wersja. Trzeba to opisać i dokładniej posegregować, ale zostanie to w tym miejscu. Co do zbierania to trwało to długo i wszystkie strony, które pojawiały się na forach zapisywałem i tak powstał zbiór. Mam jeszcze inne strony www, ale muszę je przejrzeć i posegregować. To w innym terminie. Część zostawię tylko do swojej wiadomości, bo są to strony związane z samochodami, czyli moim drugim hobby i nie tylko. Nie mają one nic wspólnego z modelarstwem. Myślę, że każdy ma swoje strony i gdyby każdy przedstawił je na forum to była by ciekawa książka z adresami stron www. nie tylko modelarskimi, ale i ciekawymi. Ja ze swojej strony będę swoją listę uzupełniał w miarę pojawiania się nowych adresów. Chętnie dołączę adresy każdego, kto mi je przyśle, oczywiście z opisem. Również chętnie przyjmę opisy tych stron, które opublikowałem. Modelarstwo to hobby polegające nie tylko na budowaniu, ale również na zbieraniu materiałów, informacji z różnych dziedzin. Szkoda tylko, że modelarni jest tak mało, a jak są to krótko otwarte. Dobrze się stało, że powstała internetowa modelarnia taka jak Koga i oczywiście wiele innych. Modelarstwo to nie kończąca się nauka i wielka przygoda. To tyle czekam na opinie i pomoc w stworzeniu książki stron www potrzebnych modelarzom nie tylko szkutniczym. Pozdrawiam ROBERT
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Awatar użytkownika
Lucek

Post autor: Lucek »

Znalazłem fajną stronkę (przynajmniej mi sie podoba ;) ) nie znalazłem jej w spisie choć mogłem przeoczyć,jest tam dużo zdjęć i relacja wideo.
http://www.tallshipsofsanfrancisco.com/
Awatar użytkownika
jaxa

Post autor: jaxa »

to ja polecam stronkę, gdzie można znaleźć ryciny łodzi żaglowych... zależy jak głęboko sie pogrzebie - ZOBACZCIE - polecam !!!
OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ - NAJLEPIEJ OD POCZĄTKU !!!
w szkutni: ObrazekObrazek ...i przy kei: ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Jest jeszcze taka :
http://www.deepseadesigns.net/
Jest to strona sklepu sprzedającego plany modeli okrętów podwodnych są tam plany okrętów klas
Los Angeles, Permit, Seawolf, Skipjack, Sturgeon oraz
Alfa, Akula, Sierra, Typhoon a taże
Nautilus Vernego oraz system zanurzania i szczelne pudełko do zamontowania aparatury RC.

Z uklonami
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ