Witam wszystkich
Śpieszę z nowiną że właśnie dziś doszła do skutku transakcja w wyniku której właścicielem Kogi w 51% stało się pewne znane zachodnie wydawnictwo modelarskie, od dłuższego czasu działające na rynku polskim. Rozmowy trwały od ok. pół roku. W tej chwili wydawnictwo nie chce jeszcze ujawniać swojej tożsamości aż do momentu wejścia umowy w życie.
Na skutek transakcji Koga zmieni szatę graficzną, pojawi się sklep wydawniczy, powstaną działy poświęcone budowie modeli zgodnie ze standardami wydawnictwa i opisujące wydawane przez nich modele.
Na stronie głównej pojawią się też informacje o nowościach wydawniczych.
Dla Kogi świadczy to tylko tyle, że pojawią się dodatkowe reklamy oraz znikną pewne wątki, które pokazywały wydawnictwo w złym świetle. W innych zaś przypadkach (innych firm) zachowujemy wolność wypowiedzi. Na mocy umowy nie zniknie też link do kogowego sklepiku.
Dodatkowo jako właściciel wydawnictwo ma pełne prawo robić przedruki z zamieszczonych na Kodze artykułów, zostaniemy więc sławni!!!
Zmiany wchodzą z dniem 1 maja (wtedy ma zostać wdrożona nowy wygląd i strona główna), wtedy też zostanie ujawniona nazwa wydawnictwa oraz zostaną na Kodze dodani moderatorzy wydawcy.
Myślę że i tak większość z Was się domyśla kto jest współwłaścicielem.
O dalszych krokach będę informować niebawem.
Pozdrawiam, Radosław Kubera.
Lider wydawniczy na rynku kupił udziały Kogi
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Lider wydawniczy na rynku kupił udziały Kogi
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Handszpak
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Lider wydawniczy na rynku kupił udziały Kogi
Fajnie:)Ale co do wyglądu graficznego strony głównej to sie przyzwyczaiłem już do starej kogi:) ale będzie co ma być:)
Pozdrawiam serdecznie Piotr
- inek1975
Cóż za rewelacyjne wiadomości Radku ;) Rano dostałem wiadomośc że wielka wyprzedaż w sklepiku i wszystko jest za 1 zł... mam nadzieję.. że się na coś jeszcze załapię ;)
Pozdrawiam Tomasz
inek75@interia.pl
w stoczni: HMS Bounty Shipyard 1:96
inek75@interia.pl
w stoczni: HMS Bounty Shipyard 1:96
-
Super! Szkoda, że to wszystko prima aprilis.
- jerry_bee
ja myślę, że Radek ściemnia.... tym bardziej, że mieliśmy w tym tygodniu tajny plan zmiany profilu Kogi na plastikowe modelarstwo czołgowe. Stefan już rzeźbi Rudego.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- krzysztof
informuję, że ciocia z Torunia twierdzi że 51 procent akcji nowego właściciela Kogi należy do Ojca Założyciela. Stefan powinien zacząć rzeźbić tron dla największego.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- stefan
Hehehehe, własnie zaczynam rzezbić flaszke z żyta;)
- JurekBin
- Kontakt:
A kiedy na giełdę?
Jutro zacznę się rozglądać za większym portfelem :P
Bo jak ruszy sprzedaż akcji, to trzeba będzie mieć gdzie pakować kasę.
Koga S.A.
Ładnie brzmi ;)
Jutro zacznę się rozglądać za większym portfelem :P
Bo jak ruszy sprzedaż akcji, to trzeba będzie mieć gdzie pakować kasę.
Koga S.A.
Ładnie brzmi ;)
-
witam będzie pewnie trzeba uciekać z kogi bo wydawnictwo będzie robić kasę a my będziemy nieświadomie dawać a nawet udzielać tajnik modelarstwa i wypuszczą na rynek kolejną gazetę modelarską skierowaną do modelarzy szkutniczych A TEMATY BĘDĄ CZERPAĆ DO GAZETY Z KOGI pozdrawiam Artur:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Kocham Laubzegę