Szukam osoby posiadającej plany żaglowca HMS Agamemnon 1781.
Dostałem w spadku nieskończony model tego statku .
Zamieszczam zdjęcia: http://macias1002.fotosik.pl/albumy/561594.html .
Otrzymałem ten model bez planów więc nie wiem jak go skończyć a jest to dla mnie ważne.
Osobę posiadającą plany proszę o kontakt.
Plany żaglowca "Agamemnon"
- MakumbaBL
O:Plany żaglowca \"Agamemnon\"
Wypadałoby się najpierw przedstawić, a poza tym mamy drugi dzień świąt, można ten czas spędzić choćby z rodziną, a nie na forum...
Te plany można jedynie kupić w internecie ich nie znajdziesz (pirackich). Ale jak wnioskuje jest to twój pierwszy statek, więc może zaczniesz od czegoś prostrzego? Może od dżonki?
Te plany można jedynie kupić w internecie ich nie znajdziesz (pirackich). Ale jak wnioskuje jest to twój pierwszy statek, więc może zaczniesz od czegoś prostrzego? Może od dżonki?
W porcie: Santa Maria, Zarya, Dżonka Chińska
W stoczni: Newport (Mamoli)
W stoczni: Newport (Mamoli)
-
Nie bardzo rozumiem dla czego kolega Macias 1002 miałby w Święta nie korzystać z internetu , przecież każdy święta spędza jak mu odpowiada tak ze Kolego Makumbo BL nie dyktuj komuś co ma robić w święta ze swoją rodziną .;) Czasami z Rodziną na zdjęciu się ładnie wychodzi...
Pozdrawiam A
Pozdrawiam A
Kocham Laubzegę
- JurekBin
- Kontakt:
O:Plany żaglowca "Agamemnon"
Panie kolego MakumbaBL - Powstrzymaj się proszę od pochopnych opinii. Masz już 2 kartki i skądś się tam wzięły.
Kolego Artur - zostawcie Święta świętującym, internautom internet.
Kolego Macias1002 - napisz coś więcej i się wychyl jakoś, inaczej zamykam temat i proszę o nie dopisywanie innych tekstów niż tyczących się głównego pytania.
Kolego Artur - zostawcie Święta świętującym, internautom internet.
Kolego Macias1002 - napisz coś więcej i się wychyl jakoś, inaczej zamykam temat i proszę o nie dopisywanie innych tekstów niż tyczących się głównego pytania.
- Macias1002
O:Plany żaglowca "Agamemnon"
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć tych planów (a szukałem ich wszędzie gdzie się dało ) .Więc chętnie odkupie je od kogoś.
A tak na marginesie... to nie jest mój pierwszy model
Póki nie znajdę tych planów będę kończył jacht "Alice" .
A tak na marginesie... to nie jest mój pierwszy model
Póki nie znajdę tych planów będę kończył jacht "Alice" .
- Tomek Aleksinski
Sprobuj napisac do Jotika, moze Ci odstapia za oplata ichnie plany.
- bartes123
O:Plany żaglowca
MakumbaBL napisał:
To i kolega mógłby się jakoś przedstawić dokładniej - wiek i imię może?
A co do statków w porcie i stoczni w opisie - to ja mogę tweirdzić ze Victory w konwencji admiralicji też już zrobiłem ale fotek nie pokażę - bo nie...
Najpierw pokaż co zrobiłeś i co robisz, potem się chwal czego to w porcie nie masz.
Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale trochę drażni mnie takie skąd inąd niepoważne podejście - za chwilę może bedziemy mieli pełno domorosłych modelarzy co to zrobili ale nie pokażą bo nie i już.
Koniec, przepraszam jak kogoś uraziłem ;]
Wypadałoby się najpierw przedstawić, a poza tym mamy drugi dzień świąt, można ten czas spędzić choćby z rodziną, a nie na forum...
To i kolega mógłby się jakoś przedstawić dokładniej - wiek i imię może?
A co do statków w porcie i stoczni w opisie - to ja mogę tweirdzić ze Victory w konwencji admiralicji też już zrobiłem ale fotek nie pokażę - bo nie...
Najpierw pokaż co zrobiłeś i co robisz, potem się chwal czego to w porcie nie masz.
Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale trochę drażni mnie takie skąd inąd niepoważne podejście - za chwilę może bedziemy mieli pełno domorosłych modelarzy co to zrobili ale nie pokażą bo nie i już.
Koniec, przepraszam jak kogoś uraziłem ;]
- Macias1002
Żeby zadowolić wszystkich użytkowników napiszę coś o sobie.
Mam na imię Maciej , mieszkam w Bydgoszczy .Mam 15 lat i interesuje się modelarstwem. Dwa lata temu zacząłem robić swój pierwszy model. Miał to być syntetyk speed . Niestety po tygodniu bezowocnej pracy wyrzuciłem TO COŚ. Cały czas coś tam dłubie ale nic szczególnego. Na święta dostałem wyrzynarkę włosową i zacząłem "kleić" jacht "Alice" .
------------------------------
Szukałem tych planów i w sklepach modelarskich i na aukcjach internetowych ale nic nie mogę znaleźć ;/
Mam na imię Maciej , mieszkam w Bydgoszczy .Mam 15 lat i interesuje się modelarstwem. Dwa lata temu zacząłem robić swój pierwszy model. Miał to być syntetyk speed . Niestety po tygodniu bezowocnej pracy wyrzuciłem TO COŚ. Cały czas coś tam dłubie ale nic szczególnego. Na święta dostałem wyrzynarkę włosową i zacząłem "kleić" jacht "Alice" .
------------------------------
Szukałem tych planów i w sklepach modelarskich i na aukcjach internetowych ale nic nie mogę znaleźć ;/
- Macias1002
Zamieszczam resztę zdjęć