I po włamie
- space85
- Lokalizacja: {"name":" Cz\u0119stochowa","desc":"","lat":"","lng":""}
O:I po włamie
Ho ho to widzę, że nie tylko ja takie maile dosteje:) Gratulację dla admina za usunięcie przyczyny włamau. Ciesze się, że wszystkie relacje przetrwały i są bezpieczne. Pozdrawiam
- Piotrek 21
- jerry_bee
zarządzam owację na stojąco dla Radka!
co do maili ze sklepu - mam pewne podejrzenie, że to wcale nie sklep wysyła te wiadomości. mianowicie dawno, dawno temu utworzyłem w sklepie 3 konta, każde z innym mailem, i o dziwo ten spam wysyłany jest tylko na konto testowe, z takim 'śmieciowym' adresem mailowym. całkiem możliwe, że ktoś przechwycił bazę danych zupełnie inną, ale niekoniecznie związaną ze sklepem (ale za to z modelarstwem) i wykorzystuje ją do spamowania. gdyby ktoś z Was chciałby mi pomóc w ewentualnym rozszyfrowaniu zagadki, to proszę o wiadomość na priva.
aha, podobnego maila (chociaż na jeszcze inną skrzynkę, której nie rejestrowałem w naszym sklepie) dostaję z Paper Hobby.
co do maili ze sklepu - mam pewne podejrzenie, że to wcale nie sklep wysyła te wiadomości. mianowicie dawno, dawno temu utworzyłem w sklepie 3 konta, każde z innym mailem, i o dziwo ten spam wysyłany jest tylko na konto testowe, z takim 'śmieciowym' adresem mailowym. całkiem możliwe, że ktoś przechwycił bazę danych zupełnie inną, ale niekoniecznie związaną ze sklepem (ale za to z modelarstwem) i wykorzystuje ją do spamowania. gdyby ktoś z Was chciałby mi pomóc w ewentualnym rozszyfrowaniu zagadki, to proszę o wiadomość na priva.
aha, podobnego maila (chociaż na jeszcze inną skrzynkę, której nie rejestrowałem w naszym sklepie) dostaję z Paper Hobby.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Tu nie ma co bić braw - włamanie to wstyd dla admina, a nie miejsce na oklaski :D
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- krzwoj
A jednak gratulacje, ze udało się bez strat wszystko przywrócić do normy.
Faktycznie jakoś bardzo głupio było przez święta bez Kogi.
Faktycznie jakoś bardzo głupio było przez święta bez Kogi.
- mirek
- oksal
Andrzej1 napisał:
Qrecze był. Radek ukłony.
Ale stress był.
Qrecze był. Radek ukłony.
- ryszardw
Czy robią to dla jaj czy dla jakiś korzyści.A może dla sportu.Wytłumaczcie mi.R
- Tomek Aleksinski
ryszardw napisał:
To sa muzulmani. Wystarczy?
Czy robią to dla jaj czy dla jakiś korzyści.A może dla sportu.Wytłumaczcie mi.R
To sa muzulmani. Wystarczy?
- bartes123
Najczęściej to sprawka znudzonej młodzieży. Róznorakiej narodowości. Niestety, tego typu hakerzy są najgorsi, ich nie interesują pieniądze ani materiąły na serwerze, jedyne co ich obchodzi to zrobienie jak największych zniszczeń i ubaw jaki z tego mają. Jak tacy się zaprą, nie ma bata.