Dodałem jeszcze jedną funkcjonalność. SB odświeża się tylko w przypadku, gdy okno przeglądarki jest aktywne.
Ma to dwa cele:
1. Drastycznie zmniejsza obciążenie serwera. Wielu użytkowników uruchamia wiele okien z kogą, co powoduje, że z każdego okna idzie zapytanie do SB co 15 sekund. Powodowało to bardzo dużą liczbę zapytań.
2. W tej chwili komunikat o nowym PW będzie pojawiać się zawsze w aktywnym oknie.
Tyle zmian na dziś, pozdrawiam.
Kamienie a sprawa Słoni
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Re: Kamienie a sprawa Słoni
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- jaxa
Nie wiem jak w innych wyszukiwarkach, ale w FF4 po zaznaczeniu linka w SB otwiera się prawym palcem takie okienko - polecam
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Witam.
Doszła nowa funkcjonalność. Po wejściu w profil użytkownika w menu użytkownika pojawiło się dodatkowa pozycja: posty użytkownika.
Pozdrawiam.
DODANE: ta opcja pojawia się tylko w przypadku użytkowników, którzy napisali choć jeden post.
Doszła nowa funkcjonalność. Po wejściu w profil użytkownika w menu użytkownika pojawiło się dodatkowa pozycja: posty użytkownika.
Pozdrawiam.
DODANE: ta opcja pojawia się tylko w przypadku użytkowników, którzy napisali choć jeden post.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- bartes123
Ja chciałbym donieść, że wszystkie linki ze spisu w dziale "Modelarnia" prowadzą do strony 404...
- Tomasz_D
bartes123 pisze:Ja chciałbym donieść, że wszystkie linki ze spisu w dziale "Modelarnia" prowadzą do strony 404...
U mnie działa wszystko, dziwne.
- bartes123
Modelarnia -> Spis tematów -> Żaden odnośnik nie działa pod Chromem i pod Mozillą. Czy dziwne nie wiem, upierdliwe na pewno.
Ale sprawdzę i w domu, może mnie centrala bloczy jakoś
- Karrex
bartes123 pisze:Modelarnia -> Spis tematów -> Żaden odnośnik nie działa pod Chromem i pod Mozillą. [...]
Mnie żadna centrala nie "bloczy", ale mam to samo

Pozdrawiam
Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

- Bartek_W
Cześć. To są po prostu adresy tematów zgodne ze standardem "starokogowym" (inaczej indeksowane itd.). Jerry powinien podłubać w swoim poście i podmienić adresy na "zgodne" z Nową Kogą.
Pozdrawiam
Bartek
Pozdrawiam
Bartek
- grzegorz75
"Kamienie" , a sprawa słoni .... Wszędzie te kamienie . Malowane i nie malowane . Pomódlmy się do kamienia jak stary obrządek nakazuje :
Min værge sten, du altid stå ved siden af mig, morgen aften, nat, dag, være en sten fra Ribe til min støtte. O lad den sorte sten var dit barn til at være en lad den sorte sten, en pind med dig. Sorte sten skjult i Host, vi beder for dig forfærdeligt. Hallelujah og Gud velsigne.
Amen
Modlitwa prawdziwa jakby kto pytał .
Min værge sten, du altid stå ved siden af mig, morgen aften, nat, dag, være en sten fra Ribe til min støtte. O lad den sorte sten var dit barn til at være en lad den sorte sten, en pind med dig. Sorte sten skjult i Host, vi beder for dig forfærdeligt. Hallelujah og Gud velsigne.
Amen
Modlitwa prawdziwa jakby kto pytał .
http://www.iik.suzuki.pl/
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam
Założyłem wątek w dziale Historia żeglugi pt. : Podniebne żaglowce.
Ani śladu po tym w sekcji "Ostatnio na Forum".
Czy Pan Zając może się tym zająć ?
Albo, chociaż, wytłumaczyć mnie maluczkiemu, dlaczemu tak jest.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Założyłem wątek w dziale Historia żeglugi pt. : Podniebne żaglowce.
Ani śladu po tym w sekcji "Ostatnio na Forum".
Czy Pan Zając może się tym zająć ?
Albo, chociaż, wytłumaczyć mnie maluczkiemu, dlaczemu tak jest.
Z ukłonami
Andrzej Korycki