zjazd Kogi 2013

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

Awatar użytkownika
oksal

Re: zjazd Kogi 2013

Post autor: oksal »

Melduję się z domu:) Jestem od paru minut na miejscu. Jakie fajne modele były na zlocie:))))
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

cieszę się, że wszyscy dojechali do domów cali i zdrowi. wszystkim dziękuję!
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
Borek
Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Borek »

Właśnie kilka minut temu wlazłem do domu. Prawie żyję ( akurat trafiłem do pociągu gdzie był obchodzony kawalerski :D ). Dziękuję wszystkim za miłą imprezę, rozwijające kulturę posiedzenia w restauracji, życzę wszystkiego dobrego :)
Pozdrawiam serdecznie Piotr
Awatar użytkownika
mjk

Post autor: mjk »

oksal pisze:Jakie fajne modele były na zlocie:))))

Fo fakt - "MODELE" (to właściwe określenie), bo przecież nie modelarze.
Dziękuję wszystkim za przesympatyczne spotkanie i do następnego roku.
Pozdr. Marek Kasprzak
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Gdy emocje już opadły jak po wielkiej bitwie kurz, także chciałbym podziękować Ninie oraz Panom
za przemiłe spotkanie, za uśmiech, radość, którą takie spotkanie niosło.
Grzegorza75 powtórnie proszę o wybaczenie.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
Ostatnio zmieniony 05 sie 2013, 10:09 przez Andrzej1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

Z racji że obecnie jestem offline dopiero dzisiaj potwierdzam że jestem na miejscu dowieziony przez 2 Adamów za co im serdecznie Dziękuję.
Impreza zajefajna modele jeszcze fajniejsze. Atmosfera bardzo serdeczna i naprawdę każdy co nie był niech żałuje :))
Dziękuję wszystkim za to że mogłem z Wami być i każdym porozmawiać.
Pozdrawiam
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

Dzięki za fotki ze zjazdu. Moja druga połowa chwali kulturę miejsca, potrzebę tego typu spotkań itd.;))
Awatar użytkownika
Kuba_wroc

Post autor: Kuba_wroc »

Witam
W tym roku, jako że odbywało się to rzut kamieniem ode mnie, byłem w Oleśnicy na Mistrzostwach Polski. Nie było tam ani jednego żaglowca historycznego i tylko jeden Dar Młodzieży. W porównaniu do tego wasz zjazd w Tczewie to prawdziwe Mistrzostwa!
W przyszłości, jak będę miał więcej do pokazania, również chętnie pojawiłbym się na tym zlocie i zapoznał Szanowne Grono. Na razie z powodu innych obowiązków i tak bym nie dał rady. Może do tego czasu podciągną jakąś ekspresówkę w tamtym kierunku?
Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu.
Kuba
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Było bardzo miło i jak zwykle serdecznie nas przyjęto . Większość z nas bardzo się cieszyła z możliwości spotkania się po raz kolejny . Atmosfera jak zwykle wspaniała.
Pozostał pewien niedosyt , a nawet żal z powodu braku Radka Kubery, ale to już zupełnie inny temat .
Wszystkim kolegom bardzo serdecznie dziękuje w imieniu własnym oraz moich dziewczyn za wspaniałe chwile jakie nam było dane spędzić w tak zacnym gronie
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

Witam może to będzie wyglądało jak reklama ale osobiście uważam że należy reklamować to co jest dobre.
Wszyscy co byli na zjeździe mieli okazję widzieć i sprawdzić bloczki kol. Mirka. Jak dla mnie są rewelacyjne w każdej skali i jak na razie nie miałem okazji widzieć lepszych. Myślę , że warto je pokazać bo jest jakby przełom a powiedział bym nawet pewnego rodzaju rewolucja . Widziałem na własne oczy bloki na żaglowcach i te jakie zaprezentował Mirek do złudzenia przypominają kolorystykę tych jakie są i zapewne były na prawdziwych żaglowcach. Poniższa fotka mówi sama za siebie

Pozdrawiam
Roman Kraska
Załączniki
Bloki.jpg
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
ODPOWIEDZ