Witam wszystkich . Poszukuję uczciwej osoby która mieszka lub dobrze zna kogoś kto mieszka na terenie Francji. Interesuje mnie trwająca tam prenumerata L`Ambitieux. Niestety firma ma jakieś ograniczenia związane z innymi firmami siostrami na terenach innych państw i wysyłka obejmuje tylko terytorium ich państwa.
Interesują mnie wszystkie numery archiwalne ( ok 45 numerów) i dalsza prenumerata.
Oczywiście wszystkie koszty z tym związane będę wpłacał na wskazane konto przed wysłaniem do mnie.
Co do podziękowania, to na PW lub e-mail, zawsze się dogadamy - jaro75.1975@gmail.com
Pozdrawiam
Jarek
Prenumerata na terenie Francji
- Leon27
Re: Prenumerata na terenie Francji
No to jak ktoś będzie w stanie się dorwać do prenumeraty to niech zbierze chętnych. Może przy zakupie kilku prenumerat przez jedną osobę będzie taniej
A pewnikiem i chętnych byłoby więcej. Ja mam Franzuca znajomego ale zamiast we Francji siedzieć to ma żonę Polkę i mało tego mieszka na Florydzie więc nici. Ale poszukam. W końcu globalna wioska. Jak się komuś uda to niech wrzuci wpis.

- Jaroslaw R.
Re: Prenumerata na terenie Francji
Chodzi o to że ja wszystko zapłacę w wydawnictwie Altaya i podam adres wysyłki do kogoś we Francji a on będzie wysyłał to do mnie. Do tej pory wyszło chyba 48 nr. więc to sporo kasy naraz i to musi być ktoś pewny, żeby wysłał paczkę, kiedy to otrzyma. Wcześniej wyślę temu komuś kasę na pokrycie kosztów wysyłki. Jedyna uciążliwość dla tej osoby to wysłanie tego do mnie , a dalej systematyczna wysyłanie mi aktualnie wychodzących numerów tej kolekcji.
Więc to może być ktokolwiek z rodziny tego znajomego , byle mieszkał we Francji:)
Więc to może być ktokolwiek z rodziny tego znajomego , byle mieszkał we Francji:)