Zagłosuję na tak.
W weekend się Kogą zajmę.
Przy tym zgadzam się z Romkiem - fajnie by było aby więcej pokazywało jak a nie co.
Pozdrawiam.
Ankieta dotycząca KOGI
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Re: Ankieta dotycząca KOGI
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
[quote="radek"
Przy tym zgadzam się z Romkiem - fajnie by było aby więcej pokazywało jak a nie co.
Pozdrawiam.[/quote]
Ja nie chcę tu przypominać, że ktoś miał założyć relację z budowy Miedziowca. Marian by się pochwalił co robi ale honor mu nie pozwala
Więc korzystając z okazji przypominam o relacji!
Pozdrawiam.[/quote]
Ja nie chcę tu przypominać, że ktoś miał założyć relację z budowy Miedziowca. Marian by się pochwalił co robi ale honor mu nie pozwala

Więc korzystając z okazji przypominam o relacji!
Pozdrawiam serdecznie Piotr
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Spoko Borek, jak tylko ruszę z Miedziowcem to będę pokazywać jak a nie co 
Ale najpierw naprawię Kogę po przecieka

Ale najpierw naprawię Kogę po przecieka

Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- radek
- Kontakt:
Koga teraz działa. Problem w skryptach, jeden skrypt w weekend pójdzie do poprawy - trzeba go przepisać (przy okazji diagnoza nie była prosta, szukałem tego już sporo czasu).
Co do narzekań - też lubię sobie ponarzekać, no ale nie stać mnie na to
Tak jak i na poddawanie się. Zazdroszczę co niektórym.
Co do narzekań - też lubię sobie ponarzekać, no ale nie stać mnie na to

Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Dzień dobry.
A ja prośbę mam taką do moderatorów żeby zaktualizować i uporządkować spis relacji na kodze bo bajzel jest straszny.
A ja prośbę mam taką do moderatorów żeby zaktualizować i uporządkować spis relacji na kodze bo bajzel jest straszny.
Pozdrawiam serdecznie Piotr
- radek
- Kontakt:
Po ostatnich poprawkach trochę rozjechały się bany (kto ma, a kto nie ma). W razie problemów z logowaniem proszę o info.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal