Mam do sprzedania książki Anathomy of the ship. Stan nowy z lekkimi śladami używania. Co to znaczy? Kupiłem nowe i kilka razy przeglądałem. Dłuższy czas leżały w kartonie w garażu. Stan naprawdę bardzo dobry. Posiadam zestaw żaglowców historycznych.
Jeżeli ktoś zainteresowany proszę pytać czy mam na stanie.
Cena za książkę 150 zł. Biorę na siebie koszt wysyłki z UK. Rozliczenie na polskie konto.
Sprzedam Anathomy of the ship
-
Re: Sprzedam Anathomy of the ship
Proszę o listę książek na prv
Dziekuje
Dziekuje
- sferoida
Też chętnie bym poznał listę, może wrzucić tutaj do wątku.
pozdrawiam Radek
- Jarek
HMS Beagle - zarezerwowana
Granado 1742 - zarezerwowana
ESSEX
BELLONA
ENDEAVOUR
VICTORY
USS CONSTITUTION - zarezerwowana
DIANA - zarezerwowana
ROYAL CAROLINE 1749 - zarezerwowana
Granado 1742 - zarezerwowana
ESSEX
BELLONA
ENDEAVOUR
VICTORY
USS CONSTITUTION - zarezerwowana
DIANA - zarezerwowana
ROYAL CAROLINE 1749 - zarezerwowana
Ostatnio zmieniony 08 sty 2021, 18:15 przez Jarek, łącznie zmieniany 4 razy.
- sferoida
Jeżeli aktualne, to poproszę ROYAL CAROLINE 1749. Resztę załatwimy pw, podrzucić dane.
pozdrawiam Radek
- Jarek
Niestety, w temacie Karolinki kolega z forum Ciebie uprzedził.
- Jarek
Chciałbym poinformować kolegów, którzy zakupili książki, że dostawa do domu się trochę przeciągnie. Książki są zaadresowane do każdego z Was i spakowane w zbiorczej paczce, którą chcę nadać już na dniach. Do końca zeszłego roku to funkcjonowało wręcz perfekcyjnie. A chodzi o DPD. Niestety po Nowym Roku w związku z Brexitem są kłopoty. Jest to ostatnia paczka, którą będę wysyłał z UK. Dużo by opowiadać, a chodzi w wielkim skrócie o sprawy celne. Umówionego mam prywatnego kuriera, który najprawdopodobniej zabierze paczkę w ten piątek. Jak tylko paczka dojedzie na adres do Polski, to niezwłocznie zostanie nadana na Poczcie. Liczyłem na to, że w związku ze śmiercią mojego ojca będę jechał autem do Polski i zabiorę, ale przez Covida, twardy Lockdown i mnóstwo problemów związanych z wyjazdem i wjazdem na Wyspy zostałem uziemiony. Przepraszam kolegów za zwłokę, ale niestety problemy mnie przerosły, żeby Wam to szybko dostarczyć.
- sotter
Nic się nie przejmuj. Wyrazy współczucia w związku ze śmiercią ojca.
- Jarek
Paczka jutro rano wyjeżdża do Polski. Ma być na miejscu we wtorek rano. Jeżeli we wtorek książki zostaną nadane na poczcie to myślę, że do końca przyszłego tygodnia będą u Was w domu.
Następną informację napiszę kiedy zostaną wysłane pocztą w Polsce do każdego z Was.
Następną informację napiszę kiedy zostaną wysłane pocztą w Polsce do każdego z Was.
- Jarek
Książki już w Polsce.
Jeszcze dzisiaj zostaną wysłane na adresy docelowe.
Jeszcze dzisiaj zostaną wysłane na adresy docelowe.