Galeon de Agostini prosba o kilka numerów

Zmiany na stronie i inne związane z witryną.

Awatar użytkownika
Emilius

Odp:Galeon de Agostini prosba o kilka numerów

Post autor: Emilius »

adaxx jeśli czegoś będziesz potrzebował z galeonu lub czegoś nie będziesz wiedział to daj mi znać bo mam dostęp prosto od źródła choć nie posiadam elementów i numerów archiwalnych ale mam swoje kompletne wydanie no i sam galeon.:P w wersji beta 2
Sail Ho!
Emil

W stoczni Santisima Trinidad
www.Santisima Trinidad.jun.pl
adaxx

Post autor: adaxx »

Niestety nadal nic:(
Mimo ze instrukcje juz mam to bez elementow jednak nie moge zaczac. Potrzebuje nr 2,3,4,5,99 oraz 100. Ma moze ktos kompletne nie zrobione jeszcze te numery? Odrysowalby mi ktos dokładnie kontur na kartce tych podstawowych elementów?>(podstawowe oczywicie a nie listewki) i przesłał pocztą? chodzi mi o to zeby wyciac je z jakiejs sklejki a skan moze znieksztalcic.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Emilius

Post autor: Emilius »

OK,
odsiecz nadchodzi daj mi tylko trochę czasu
a i podaj mi adres gdzie wysyłac
Sail Ho!
Emil

W stoczni Santisima Trinidad
www.Santisima Trinidad.jun.pl
andypl

Post autor: andypl »

Jestem tu od dziś czyli jestem nowy.... nie wiem czy dostałeś brakujące numery galeonu. Jestem w posiadaniu nr 1 i 2. w komplecie. Jeszcze nie otwierane. Jeżeli tego Ci jeszcze brakuje to odpisz na maila andypl@interia.pl. Pzdr.andypl
tytus

O:Galeon de Agostini prosba o kilka numerów

Post autor: tytus »

Witam,
prawdopodobnie sprawa jest już nieaktualna, ale być może Cię zainteresuje.Posiadam po 2 egzemplarze numeru 1 i 2 galeonu deagostini, a ponieweaż robię generalne porządki, chcę się ich pozbyć, ale szkoda mi wyrzucać.
Jeżeli przydadzą się Tobie albo komuś, kogo znasz, chętnie się ich pozbędę (oczywiście nie mam zamiaru na nich zarabiać).
Pozdrawiam
Wojciech Narożniak
502 927 013
wojtek.n@vp.pl
adaxx

Witam. poradzilem sobie jakos z tymi pierwszymi numerami chociaz niektore musialem sam wycinac ale jakos poszlo. jestem generalnie w polowie budowy ale numerow 99 i 100 mi nadal brakuje wiec jak ktos ma to prosze o kontakt. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 21 mar 2024, 07:07 przez adaxx, łącznie zmieniany 1 raz.
adaxx

adaxx napisał:
Witam. poradzilem sobie jakos z tymi pierwszymi numerami chociaz niektore musialem sam wycinac ale jakos poszlo. jestem generalnie w polowie budowy ale numerow 99 i 100 mi nadal brakuje wiec jak ktos ma to prosze o kontakt. 503774019 pozdrawiam
ODPOWIEDZ