aby nie zaśmiecać głównych forów pytanie moje ulokowałem w hyde parku. Czy ktoś miał w ręku zestaw Wodnika 1/40 za 485PLN firmy bojer.? ( www.bojer.pl )
O tym zestawie chyba nikt na Kodze nie opowiadał.
Wodnik firmy bojer
- krzysztof
Wodnik firmy bojer
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
-
Odp:Wodnik firmy bojer
Witam
Z tego co wiem to Mirek go oglądał.Wspominał o tym na początku mojej relacji.
Pozdrawiam
Marcin
Z tego co wiem to Mirek go oglądał.Wspominał o tym na początku mojej relacji.
Pozdrawiam
Marcin
- golasz
Cześć,
O zestawie opowiadał niejednokrotnie Mirek, m.in. :
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,/func,view/catid,508/id,8839/#8839
Pozdrawiam
O zestawie opowiadał niejednokrotnie Mirek, m.in. :
http://koga.net.pl/component/option,com_joomlaboard/Itemid,/func,view/catid,508/id,8839/#8839
Pozdrawiam
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- KID
Ciężko jest ten model "pomacać" bo firma sprzedaje go głównie wysyłkowo, a jeżeli trafia do sklepu to też pod zamówienie klienta i raczej nie leży na półce.
Pozdrawiam,
Krzysztof Duvnjak
Krzysztof Duvnjak
- krzysztof
Golasz gol dla Ciebie!!!! i oklask za wiedzę gdzie co jest w naszym forum.
pozdrawiam Krzysztof
- Slawek Kromer
witam:) :) :)
model z daleka wygląda imponująco (oglądałem w Poznaniu zrobiony)jednak z bliska jest trochę inaczej zwłaszcza dla tych co się trochę znają na żaglowcach przede wszystlim jufersy ,bloczki i liny są do wymiany(nieproporcionalne do wielkości)Po rozmowie z producentem miał to zmienić i dać odpowiednie do skali ale czy to zrobił?Dla laika który chce mieć jakiś żaglowiec może być nawet bez zmian
sławek
model z daleka wygląda imponująco (oglądałem w Poznaniu zrobiony)jednak z bliska jest trochę inaczej zwłaszcza dla tych co się trochę znają na żaglowcach przede wszystlim jufersy ,bloczki i liny są do wymiany(nieproporcionalne do wielkości)Po rozmowie z producentem miał to zmienić i dać odpowiednie do skali ale czy to zrobił?Dla laika który chce mieć jakiś żaglowiec może być nawet bez zmian
sławek
- mirek
Ja nie ma nic więcej do dodania oprócz tego co napisałem wcześniej i teraz co napisał Sławek
Pozdrawiam Mirek Rybus