Linkownia Kogi

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hadżi
Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}

Linkownia Kogi

Post autor: Hadżi »

Witam!

Myślę, że na Kodze przydała by się linkownia tematyczna taka alfabetyczna i bezpośrednia.

Np. Fototrawienie [Jurek Bin] i bezpośredni adres: ...
Fototrawienie [Ataman] i adres ...
Armaty - wykonanie bez użycia tokarki [X] i adres ...
Kołkowanie itd.

Taką linkownię można by zacząć tworzyć od bieżących wątków i w miarę czasu i możliwości dołączać te, które już były przedstawiane, ale trzeba by je odszukać przeglądając całe zasoby Kogi.

To by ułatwiło użytkownikom szybkie wyszukiwanie interesujących ich tematów, jeżeli maja jakiś problem. Najpierw odszukał by np. temat "poszycie dwuwarstwowe kadłuba" i przeczytał by wszystkie wypowiedzi ludzi, którzy ten temat już przerabiali, a jakby coś nie zrozumiał to wówczas zadawał by pytania.

To takie moje przemyślenia zkojarzone z listą relacji zakończonych lub w trakcie budowy.

Pozdrawiam

"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Awatar użytkownika
jerry_bee

Odp:Linkownia Kogi

Post autor: jerry_bee »

czołem Hadżi,
właśnie zaczęliśmy wiosenne porządki. myślę, że takie indeksowanie jak piszesz też by się przydało, wymaga to jednak trochę wysiłku...
prosimy o dalsze pomysły w tym temacie. i zapraszamy ewentualnych chętnych do wykonania tego zadania. na razie zrobiłem spis relacji w dziale 'Żaglowce', na uporządkowanie czekają modele kartonowe, holowniki i inne tematy.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
ODPOWIEDZ