Proponuję: by w relacjach koleżanek i kolegów nie zamieszczać "pustych" postów -pełnych aprobaty dla wykonywanego modelu, a które nie niosą w sobie konkretnych informacji - podpowiedzi, sugestii, zapytań. Jest to miłe, że modele się podobają, ale tylko pochwalić i można np w shoutboxie. (dezaprobata z merytorycznym uzasadnieniem tylko w relacji ).
Znowu się czepiam?
Ochy i Achy
- krzysztof
Ochy i Achy
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- maciejza
Odp:Ochy i Achy
hehe chyba wiem do czego pijesz :D ...
nie jestem zwolennikiem ochow i achow .. ale oksalowi po 45 stronach relacji i ciezkiej pracy nalezalo sie :D
mam jeszcze jednego na celowniku .. antoska .. ale musi sie jeszcze troche usmiechnac ;)
nie jestem zwolennikiem ochow i achow .. ale oksalowi po 45 stronach relacji i ciezkiej pracy nalezalo sie :D
mam jeszcze jednego na celowniku .. antoska .. ale musi sie jeszcze troche usmiechnac ;)
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Dla mnie sprawa dyskusyjna.
Wielu ludzi pisze (choć nie wszyscy) właśnie po to, żeby się pochwalić i jest to wg mnie naturalne. I nie można (nie powinno?) ludziom zabierać tej przyjemności. Z drugiej strony jak zobaczę czasami coś, to mi oczy na wierzch wychodzą i dlaczego nie mam tego pochwalić?
BTW to tak się w Polsce utarło że kogoś chwalić to niepoprawne. Lepiej zgasić. Lub zastosować słowo-wytrych "konstruktywna krytyka".
Ja nie mam problemu z samooceną i nie potrzebuję pochwał, jednak jak byłem początkowym (nie początkującym bo nadal nim jestem) modelarzem to chciałem znać zdanie ludzi i się nim przejmowałem. Natura ludzka.
Dyskusyjne.
Wielu ludzi pisze (choć nie wszyscy) właśnie po to, żeby się pochwalić i jest to wg mnie naturalne. I nie można (nie powinno?) ludziom zabierać tej przyjemności. Z drugiej strony jak zobaczę czasami coś, to mi oczy na wierzch wychodzą i dlaczego nie mam tego pochwalić?
BTW to tak się w Polsce utarło że kogoś chwalić to niepoprawne. Lepiej zgasić. Lub zastosować słowo-wytrych "konstruktywna krytyka".
Ja nie mam problemu z samooceną i nie potrzebuję pochwał, jednak jak byłem początkowym (nie początkującym bo nadal nim jestem) modelarzem to chciałem znać zdanie ludzi i się nim przejmowałem. Natura ludzka.
Dyskusyjne.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- Nina
A spróbujcie mnie nie pochwalić ;)
8.03.2007 - Łódź Wikingów
8.06.2014 - Dżonka
12.05.2021- Gozzo da Pesca
8.06.2014 - Dżonka
12.05.2021- Gozzo da Pesca
- krzysztof
No to sie okazuje, że znów marudzę. Maciejza pudło, Oksal fakt wyższa szkoła jazdy, Nina CHWALĘ Twoją robótkę na potęgę, Radku shoutboxj est super, pogoda również.
pozdrawiam Krzysztof
- marten_kuna
Krzysztof! Jesteś wspaniały!:)
- krzysztof
- marten_kuna
uważaj! czerwień jest ostatnio niemodna i niebezpieczna