Mam takie pytanie do bractwa modelarskiego.
Czy kupował ktoś kiedyś w internetowym sklepie http://www.symbol.net.pl/sklep/?p=productsList&iCategory=6
Jestem trochę zaniepokojony gdyż na początku maja złożyłem zamówienie na polistyren, przelew wysłałem następnego dnia. A tu do tej pory nie otrzymałem żadnego potwierdzenia ani odpowiedzi ze strony sklepu.
Napisałem też do nich w ostatni czwartek emalia z zapytaniem gdzie podałem nr. i datę złożenia zamówienia, lecz nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi.
Na swojej stronie napisali, że zamówienia realizują w ciągu 14 dni i właśnie ten okres przy moim zamówieniu mija.
Dlatego zawracam się do was z zapytaniem.
Zapytanie
- DakoRC
Odp:Zapytanie
Witam
Ja kupuję w tym sklepie.
Poniewaz znajduje się on niedaleko mojego miejsca zamieszkania bylem tam osobiscie w środę. Ostatnio rzeczywiscie były problemy z zakupami ponieważ osoba zajmująca się sklepem internetowym była w delegacji :) Prawdopodobnie dlatego nie otrzymałeś odpowiedzi. Podobno od poniedziałku ma być wszystko ok.
Pozdrawiam
Darek
Ja kupuję w tym sklepie.
Poniewaz znajduje się on niedaleko mojego miejsca zamieszkania bylem tam osobiscie w środę. Ostatnio rzeczywiscie były problemy z zakupami ponieważ osoba zajmująca się sklepem internetowym była w delegacji :) Prawdopodobnie dlatego nie otrzymałeś odpowiedzi. Podobno od poniedziałku ma być wszystko ok.
Pozdrawiam
Darek
W stoczni:
Karoline (Billing Boats) - prace trwają
Karoline (Billing Boats) - prace trwają
- Edward Blackbeard Teach
Witam ja swoje zamówienie złożyłem 9 Maja, czyli jeszcze niejest 2tygodnie, lecz jeżeli o mnie chodzi to trwa to już dosyć długo, z tego względu, że odrazu dokonałem przelewu. Pozdrawiam
- krzysztof
U mnie również trwało to ponad dwa tygodnie, ale przesyłka dotarła . Nie denerwujcie sie, z pewnością przyślą.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl