Witam :)
Jest kots moze z lubuskiego? :)
Pytam z ciekawosci ilu modelarzy jest blisko mnie... :P
Lubuskie
- stefan
O:Lubuskie
lesiu117 napisał:
Witam! jest ktoś może ze śląskiego? Pytam z ciekawości ilu modelarzy jest blisko mnie :P
Lesiu o co Ci kurna chodzi???
Witam :)
Jest kots moze z lubuskiego? :)
Pytam z ciekawosci ilu modelarzy jest blisko mnie... :P
Witam! jest ktoś może ze śląskiego? Pytam z ciekawości ilu modelarzy jest blisko mnie :P
Lesiu o co Ci kurna chodzi???
- jerry_bee
Stefan, w końcu to hyde park... więc też wrzuć na luz :P
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Irek350
- Lokalizacja: {"name":"Polska Pozna\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Kto by tam w Lubuskim okręty budował :laugh: :laugh: :laugh:
- stefan
jerry_bee napisał:
A niby co ja robie;):D
Stefan, w końcu to hyde park... więc też wrzuć na luz :P
A niby co ja robie;):D
- lesiu117
ojj stefan pytam tylko czy jest ktos moze z lubuskiego by mozna sie bylo umowic, pogadac itd :) cos a'la mini zlocik :P Ty np mieszkasz daleko ode mnie wiec szanse na spotkaine porcz kogowskiego zlotu nie sa za duze.. a fajnie jest sie spotkac z kims, pogadac, wymienic doswiadczenia itd :)
w stoczni:
Bismarck
Bismarck
- maciejza
kiedys byl pomysl z lokalizacją uzytkownikow kogi ... nawet byl(jest?)gotowy skrypt rysujacy mape.
Bylo to 1,5 roku temu i mieliśmy zapewnienia :evil: ze bedziemy informowani o postepie prac ;), ale informacji nowych nie ma, wiec chyba trafilo to na kolejkę rzeczy mniej lub bardziej nieważnych ;)
Bylo to 1,5 roku temu i mieliśmy zapewnienia :evil: ze bedziemy informowani o postepie prac ;), ale informacji nowych nie ma, wiec chyba trafilo to na kolejkę rzeczy mniej lub bardziej nieważnych ;)
- Budrys
maciejza napisał:
Chyba tak! A może by wrócić do starego pomysłu wciśnięcia takiej informacji pod avatarek lub niżej:( A czasem mogłoby to być pożyteczną informacją.:)
kiedys byl pomysl z lokalizacją uzytkownikow kogi ... nawet byl(jest?)gotowy skrypt rysujacy mape.
Chyba tak! A może by wrócić do starego pomysłu wciśnięcia takiej informacji pod avatarek lub niżej:( A czasem mogłoby to być pożyteczną informacją.:)
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
- lesiu117
no moze byc przydatne :D np przy dalszej wyprawie mozna zawitac do portu u kogos innego na male polowanie i wymiane doswiadczen :D
w stoczni:
Bismarck
Bismarck
-
Wutam.
A kto by tam w lubuskim okręty budował?. Takie padło w jednym z postów pytanko. Ano są tacy co budują, bo w lubuskim drzew dorodnych dostatek a i wody też nie mało (pojezierze lubuskie). Poza tym co to ma za znaczenie kto w jakim regionie bawi się w szkutnictwo?. Zarezerwowane tylko dla tych co nad morzem?. Jeśli tak to szczególne wyrazy szacunku dla tych co kleją np w małopolsce.
Pozdrawiam
P.S.
Budowa Royal Louisa rusza niebawem dalej.
A kto by tam w lubuskim okręty budował?. Takie padło w jednym z postów pytanko. Ano są tacy co budują, bo w lubuskim drzew dorodnych dostatek a i wody też nie mało (pojezierze lubuskie). Poza tym co to ma za znaczenie kto w jakim regionie bawi się w szkutnictwo?. Zarezerwowane tylko dla tych co nad morzem?. Jeśli tak to szczególne wyrazy szacunku dla tych co kleją np w małopolsce.
Pozdrawiam
P.S.
Budowa Royal Louisa rusza niebawem dalej.