Sklepik - pytania i opinie
-
- krzychkam
- Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}
Re:Sklepik - pytania i opinie
Witam :laugh: :laugh: :laugh:
Dziadek napisał:
Słyszałem z "dobrze poinformowanych źródeł", że jak nie będzie poślizgu to o 10:00 CE
Ale trochę popadało więc do końca nie wiadomo ;) - pozostaje nam cierpliwie czekać - myślę że jest na co :laugh:
Dziadek napisał:
O KTÓREJ OTWIERAJĄ?????!!!!!
Słyszałem z "dobrze poinformowanych źródeł", że jak nie będzie poślizgu to o 10:00 CE
Ale trochę popadało więc do końca nie wiadomo ;) - pozostaje nam cierpliwie czekać - myślę że jest na co :laugh:
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Re:SKLEP OTWARTY !!!
Oto pierwsza relacja na gorąco:
Okazuje się, że sklepik ma tak duże powodzenie, że w dniu dzisiejszym niestety pierwszy raz obserwujemy przytkanie się serwera!!! I nie jest to dziwne, ponieważ w tej chwili stronę odwiedziło już ponad 250 osób !!!
Sytuacja powyższa jest spowodowana pikiem i niestety musimy ją przetrwać. Przepraszamy za ten stan rzeczy, niedługo powinna sytuacja się ustabilizować. Dodatkowo pomyślimy nad innymi krokami, które mają nas zabezpieczyć przed takim stanem rzeczy w przyszłości.
Mimo trudności zapraszamy do sklepiku i czekamy na komentarze.
Radek.
SPROSTOWANIE - TO JEDNAK BYŁ PROBLEM PROVIDERA
Okazuje się, że sklepik ma tak duże powodzenie, że w dniu dzisiejszym niestety pierwszy raz obserwujemy przytkanie się serwera!!! I nie jest to dziwne, ponieważ w tej chwili stronę odwiedziło już ponad 250 osób !!!
Sytuacja powyższa jest spowodowana pikiem i niestety musimy ją przetrwać. Przepraszamy za ten stan rzeczy, niedługo powinna sytuacja się ustabilizować. Dodatkowo pomyślimy nad innymi krokami, które mają nas zabezpieczyć przed takim stanem rzeczy w przyszłości.
Mimo trudności zapraszamy do sklepiku i czekamy na komentarze.
Radek.
SPROSTOWANIE - TO JEDNAK BYŁ PROBLEM PROVIDERA
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
-
Fajnie że już nie ma tłoku, rano co raz komputer wywalał brak połaczenia - z powodu tłoku przy okienku?
Ale poważnie - mam cichą nadzieje że narządka jakowes niezadlugo się w asortymencie pojawią, byle nie z cenami Hobby Dick. Dobrze że pokonano następną barierkę, szkutnicy mini mają o czym gadać.
Ale poważnie - mam cichą nadzieje że narządka jakowes niezadlugo się w asortymencie pojawią, byle nie z cenami Hobby Dick. Dobrze że pokonano następną barierkę, szkutnicy mini mają o czym gadać.
Wietrzny Bosman
- krzysztof
Przejrzałem półki sklepu i kilka uwag na gorąco.
1. Zdjęcia wszystkich artykułów muszą być, myślę, że to kwestia chwili
2. Na półce z gwoździami i szpilkami chyba dwa razy jest uwzględniony ten sam towar w dwóch cenach 3,8 i 2,4PLN. Przynajmniej po opisie "Gwoździe 0,5/10mm 20g" wnioskuję, że jest to ten sam artykuł.
3. Czekam na rozbudowanie oferty drewnianej. czy będzie sklejka 1mm i 2mm?. Najlepiej w wymiarach A4, tak by łatwo można je przesłać. Trochę litego drzewa tak np na gretingi i maszty też by się przydało
4. Największe rozczarowanie, że nie ma nic z narzędzi, po cichu liczyłem na malutki hebelek, przydałby się przy K&M.
Fan sklepu, Krzysztof
PS. listewki są pierwsza klasa, mówię bo mam je pod ręką. Te czereśniowe pycha.
Nie wiem kto odpowiada za sklep "oklask" się należy. Wreszcie wszystko w jednym miejscu.
1. Zdjęcia wszystkich artykułów muszą być, myślę, że to kwestia chwili
2. Na półce z gwoździami i szpilkami chyba dwa razy jest uwzględniony ten sam towar w dwóch cenach 3,8 i 2,4PLN. Przynajmniej po opisie "Gwoździe 0,5/10mm 20g" wnioskuję, że jest to ten sam artykuł.
3. Czekam na rozbudowanie oferty drewnianej. czy będzie sklejka 1mm i 2mm?. Najlepiej w wymiarach A4, tak by łatwo można je przesłać. Trochę litego drzewa tak np na gretingi i maszty też by się przydało
4. Największe rozczarowanie, że nie ma nic z narzędzi, po cichu liczyłem na malutki hebelek, przydałby się przy K&M.
Fan sklepu, Krzysztof
PS. listewki są pierwsza klasa, mówię bo mam je pod ręką. Te czereśniowe pycha.
Nie wiem kto odpowiada za sklep "oklask" się należy. Wreszcie wszystko w jednym miejscu.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- michał 2
Re:Sklepik - pytania i opinie
jestem pod wrażeniem. Tak trzymać a asortyment najpewniej będzie zależał od zainteresowania
Jka mówił pewien kupiec "jest klient to i towar sie znajdzie"
pozdrawiam wszystkich :rolleyes:
Jka mówił pewien kupiec "jest klient to i towar sie znajdzie"
pozdrawiam wszystkich :rolleyes:
- krzychkam
- Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam :laugh: :laugh: :laugh:
mirek_1953 napisał:
Super - przy braku dostępu do materiałów (i specjalistycznych narzędzi) tam gdzie mieszkam, możliwość zakupu wszystkiego co potrzebne w jednym miejscu, płacąc raz za przesyłkę to jest właśnie to czego czego szukam. A czego mogę potrzebować ?? - kto może wiedzieć lepiej niż inny modelarz ?? :laugh: ;) :laugh:
100 zł to dość dużo - ale dobre narzędzie kosztuje :(
Wczoraj kupiłem w Liroy'u za 25 zł, ale myślę że dużo wody upłynie w mojej stoczni zanim dojdę jak w tym hebelku ustawic ostrze żeby dało się nim strugać listeweczki o grubości powiedzmy 2 mm. :mad:
Więc chyba warto zainwestować - może nie od razu ale warto.
Co do innych uwag - brakuje mi zdjęć - ale tą sprawę Radek już poruszał i pewnie szybko je Jarkiem uzupełnią.
Poza tym całośc jest superowa, jestem pod wrażeniem, jak na początek asortyment jest dość bogaty, a co najważniejsze ceny nie zwalają z nóg (chyba że w dobrym tego słowa znaczeniu).
Szczere gratulacje - powodzenia w dalszej działalności.
mirek_1953 napisał:
Po malutku będziemy rozbudowywać nasz sklepik . Napewno i to już w dość krótkim czasie bedzie sklejka od 0,6 do 8 mm , znacznie rozszezymy asortyment drewniany czyli przybedą inne gatunki drewna przydatne do budowy modeli , Rowniez myslimy o masztach do KuM i materiałach na maszty do innych modeli , deseczki o różnych grubościach oraz klockach .
Super - przy braku dostępu do materiałów (i specjalistycznych narzędzi) tam gdzie mieszkam, możliwość zakupu wszystkiego co potrzebne w jednym miejscu, płacąc raz za przesyłkę to jest właśnie to czego czego szukam. A czego mogę potrzebować ?? - kto może wiedzieć lepiej niż inny modelarz ?? :laugh: ;) :laugh:
Niestety aby zejść z ceną ponizej 100 zl należy zamówić minimum 50 szt . I nasuwa się pytanie czy chcecie takich hebelków ?
100 zł to dość dużo - ale dobre narzędzie kosztuje :(
Wczoraj kupiłem w Liroy'u za 25 zł, ale myślę że dużo wody upłynie w mojej stoczni zanim dojdę jak w tym hebelku ustawic ostrze żeby dało się nim strugać listeweczki o grubości powiedzmy 2 mm. :mad:
Więc chyba warto zainwestować - może nie od razu ale warto.
Co do innych uwag - brakuje mi zdjęć - ale tą sprawę Radek już poruszał i pewnie szybko je Jarkiem uzupełnią.
Poza tym całośc jest superowa, jestem pod wrażeniem, jak na początek asortyment jest dość bogaty, a co najważniejsze ceny nie zwalają z nóg (chyba że w dobrym tego słowa znaczeniu).
Szczere gratulacje - powodzenia w dalszej działalności.
- krzysztof
Prośba do zarządcy sklepiku. Czy można wprowadzić ikonkę "nowośći". Trudno przeglądać całość oferty w poszukiwaniu pozycji, która się ujawniła. Taki skrót dla śledzących na bieżąco co sklepik oferuje. Można by było się pokusić również o ranking artykułów. Co najchętniej koledzy kupują.
Fan sklepiku, Krzysztof
Fan sklepiku, Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof