Mam tylko jedną prośbę, przeżuć mnie bardziej w lewo na samą granicę, bo teraz zająłem miejsce Lubańa Śląskiego:P :P
Jerry też wylądował blisko Olsztyna.
Ale tak po za tym masz u mnie oklask.
Lokalizacja użytkowników KOGI
- Zbyszek
Odp:Lokalizacja użytkowników KOGI
Pozdrawiam!!!
-
I ja jestem w połowie drogi między Krakowem a Olkuszem - północ od Krakowa, nie południe
- krzychkam
- Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam :) :) :)
zbyszek napisał:
Dobrze że ja nie mam takich problemów - ściana wschodnia jak zwykle "szeroko" reprezentowana :laugh:
miejsca dużo wszystko pasuje.
Byłoby gorzej jakbys musiał na mapce umieścić ornitologów - amatorów - miłośników kaczorów jest tu dość dużo i miejsca na mapce chyba by zabrakło :laugh: :laugh: :laugh:
zbyszek napisał:
Mam tylko jedną prośbę, przeżuć mnie bardziej w lewo na samą granicę, bo teraz zająłem miejsce Lubańa Śląskiego:P :P
Ale tak po za tym masz u mnie oklask.
Dobrze że ja nie mam takich problemów - ściana wschodnia jak zwykle "szeroko" reprezentowana :laugh:
miejsca dużo wszystko pasuje.
Byłoby gorzej jakbys musiał na mapce umieścić ornitologów - amatorów - miłośników kaczorów jest tu dość dużo i miejsca na mapce chyba by zabrakło :laugh: :laugh: :laugh:
- krzysztof
No to Maćku przejmujesz pałeczkę. Proszę abyś teraz Ty pilnował nowych zgłoszeń i zamieszczał na mapce. Świetny pomysł. Gratulacje.
Krzysztof
Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- golasz
Mam tylko jedną prośbę, przeżuć mnie bardziej w lewo na samą granicę, bo teraz zająłem miejsce Lubańa Śląskiego
Nie ma sprawy wszytsko poprawie
Moze byc ale widze spore braki w zalodze..
dodam jeszcze innych uczestników:)
No to Maćku przejmujesz pałeczkę. Proszę abyś teraz Ty pilnował nowych zgłoszeń i zamieszczał na mapce. Świetny pomysł. Gratulacje
Pomysł to był twój a ja go tylko zrealizowałem (nie do końca:P ).Do jutra postaram się uzupełnić mapkę:whistle: .
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- robert0708
jeszcze Ja jeszcze ja a Ja to co?? Melduje się robert0708 z Dąbrowy Górniczej
- krzysztof
Pytanie do Radka - czy mapkę można jako element w pasku obok forum, linków , sklepu. Myślę, że warto.
Krzysztof
Krzysztof
pozdrawiam Krzysztof
- golasz
Pozmieniałem troszkę na mapce zgodnie ze wskazówkami kolegów. Znajduje się to w moim poście gdzie dałem pierwszy raz mapkę i tu prośba do Banderasa. Czy mógłbyś usunąć swój ostatni post albo przynajmniej usunąć foto. Bo tak to będzie można sie łatwo pogubić. Zbliza się weekend więc postaram uzupełnić mapke "do końca". Wciągu tygodnia obiecałem że uzupełnie ale jakoś czasu było mało:P . Jakbym znowu gdzieś kogoś "przesunął" to prosze dać znać poprawie.
[url=mailto:golasz4@wp.pl]golasz4@wp.pl[/url]
- banderas
Szukam tego postu szukam i wydaje mi się że ktoś mnie wyprzedził bo ni jak go nie mogię znależć.
Ale to załatwia sprawę więc po problemie.Dzięki za uaktualnienie
B) B) B)
Ale to załatwia sprawę więc po problemie.Dzięki za uaktualnienie
B) B) B)
POZDRAWIAM antoniignas@wp.eu
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
- marten_kuna
Golasz! Golasz! Jak będziesz aktualizował mapkę, nie zapomnij o mnie! Mieszkam sobie cichutko między Steppenwolfem a Stachem5 :) . Ciekawe, że jeszcze się nie znamy w realu?!