Sezonowana Dzika czereśnia

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Adam Korobacz

Sezonowana Dzika czereśnia

Post autor: Adam Korobacz »

cześć, tak jak w temacie -> zapraszam na giełdę http://koga.net.pl/component/option,com_classifieds/Itemid,313/

pozdrawiam adam
Obrazek
Kilo wody pod stopą!
Awatar użytkownika
krzysztof

O:Sezonowana Dzika czereśnia

Post autor: krzysztof »

PW i maile nie przechodzą. wezmę dechy.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
Budrys

Post autor: Budrys »

krzysztof napisał:
. . wezmę dechy.

Na początek weź pod uwagę, że ocena ofert należy do sprzedającego, chyba, że masz BLIŻSZE informacje? W.:huh:
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Adam Korobacz

Panowie, spokojnie :)
proszę napisać na PW jaka konkretna ilość drewna by interesowała - myślę, że każde zamówienie jakoś da się zrealizować. Tych desek z oferty faktycznie już nie ma.

pozdrawiam
adam
Kilo wody pod stopą!
Awatar użytkownika
krzysztof

Wypada podsumować:
1. Był anons to na niego odpowiedziałem, wczoraj PW i poczta bezpośrednio z ogłoszenia nie działała.
2. Nie będę brał pod uwagę oceny ofert przez sprzedającego kolego Budrys, bowiem nie jest to przetarg, ani licytacja. Padł anons o sprzedaży, to na niego odpowiedziałem. Dlaczego w wątku to już wyjaśniłem.
3. Dlaczego Adamie mnie uspokajasz? Lakoniczny tekst: "wezmę dechy" to histeria na forum?
4. Tak z ciekawości to jestem ciekaw co ugryzło kolegę Budrysa? Moja chęć zakupu desek czy to, że ja pierwszy odpowiedziałem na ofertę Adama.
Kolego Budrys, jeśli Ci tak zależy na tej wiśni, bądź przeszkadza Ci, że ja mam chęć ją kupić to dogaduj się z Adamem, ja z zakupu rezygnuję.
pozdrawiam Krzysztof

Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Post autor: JurekBin »

Sobota rano.
Spokojnie.

Dzwoniłem do Adama.
Sprawa jest aktualna cały czas. Oprócz tych desek co na zdjęciu, Adam może mieć jeszcze trochę.
Więc najlepiej napiszcie do niego.
Ja również się zapisałem na deski.

Adam, zmień treść ogłoszenia po prostu, że możesz załatwić deski w takiej i takiej cenie i wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Awatar użytkownika
krzysztof

Jurku ja JESTEM SPOKOJNY OD ZAWSZE, nie znoszę tylko bezsensownych pouczanek, zwłaszcza na ogólne czytanym Forum
pozdrawiam Krzysztof

Awatar użytkownika
Emilius

Post autor: Emilius »

Koledzy
umożliwiłem Adamowi pozostawienie anonsu o ogłoszeniu, ale nie po to by prowadzić polemikę na temat j/w . i proszę o zrozumienie tego, iż wasze posty w dyskusji mają się nijak do zawartości forum w którym jest prowadzona. , dla tego przenoszę do Hyde Parku.
Temat bardzo proszę uzgadniać poza łamami forum. Adam podał namiary co do kontaktu, oraz nowe wyjaśnienia. Dyskusja powinna być zamknięta.
Sail Ho!
Emil

W stoczni Santisima Trinidad
www.Santisima Trinidad.jun.pl
Adam Korobacz

Witam,
przepraszam wszystkich, którzy opacznie zrozumieli moje słowa.

Potwierdzam, iż dysponuję większą ilością drewna czereśni, a to ogłoszenie zamieściłem wyłącznie by sprawdzić czy jest zapotrzebowanie na tego typu materiał. Dementuję jednocześnie pogłoskę - Z drewnem jabłoni nie mam nic wspólnego :).
Po dalsze informacje proszę zainteresowanych poprzez PW, mail lub, gdyby te drogi kontaktu nie działały proszę dzwonić (telefon podany w profilu lub pod ogłoszeniem)

Treść ogłoszenia również zmieniłem.
Jeszcze raz przepraszam użytkowników i moderatorów za zamieszanie - nie to było moim celem.

pozdrawiam
Adam

P.S. proszę o zamknięcie tematu.
Kilo wody pod stopą!
ODPOWIEDZ