Co z tego można zrobić
-
O:Co z tego można zrobić
kiedyś Tayfun mi po głowie chodził z opcą swobodnego pływania pod wodą , ale nie wszystko mi sie udało teoretycznie rozwiązać i projekt zawiesiłem, troche dużo mechanizmów na raz musiało współpracować i mi sie pomysły skończyły :)
- jerry_bee
Andrzej1 napisał:
jeśli chodzi o mnie to macie zielone światło, chociaż nic z tego nie kapuję. powiedzmy wręcz, że macie to światełko właśnie dlatego, że nic nie kapuję... ale z drugiej strony kiedy czytam:
to zapala mi się w głowie takie małe czerwone. może to latarnia? Panie Andrzejku, coś te wibratory za często się pojawiają w Twoich postach ;) a potem wychodzi, że to niby ja mam jedno w głowie :P
Ale jak mnie nikt nie powstrzyma (jakiś rozsądny moderator), to będziesz mógł z tego skorzystać.
jeśli chodzi o mnie to macie zielone światło, chociaż nic z tego nie kapuję. powiedzmy wręcz, że macie to światełko właśnie dlatego, że nic nie kapuję... ale z drugiej strony kiedy czytam:
(tych z wibratorem oczywiście)
to zapala mi się w głowie takie małe czerwone. może to latarnia? Panie Andrzejku, coś te wibratory za często się pojawiają w Twoich postach ;) a potem wychodzi, że to niby ja mam jedno w głowie :P
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
jerry_bee napisał:
Proszę mi wybaczyć, ale tame silniczki dostałem od w/w urządzeń. A funkcja cichego dzwonienia w telefonie komórkowym oparta jest na uruchomieniu silniczka na którego osi umieszczony jest ciężarek, którego oś nie pokrywa się z osią silniczka. Taki kręcący się silniczek drga (wibruje) i to jest to co czuje się
gdy włączona jest owa funkcja cichego dzwonienia. A przewrotny autor tych postów oczywiście z lubością (jak to stary lubieżnik) podkreśla, że to wibrator licząc na obsceniczne skojarzenia czytających.
Postaram się powstrzymać, bo może dla niektórych staje się to niesmaczne. Przepraszam.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
...
Andrzej1 napisał:(tych z wibratorem oczywiście)
Proszę mi wybaczyć, ale tame silniczki dostałem od w/w urządzeń. A funkcja cichego dzwonienia w telefonie komórkowym oparta jest na uruchomieniu silniczka na którego osi umieszczony jest ciężarek, którego oś nie pokrywa się z osią silniczka. Taki kręcący się silniczek drga (wibruje) i to jest to co czuje się
gdy włączona jest owa funkcja cichego dzwonienia. A przewrotny autor tych postów oczywiście z lubością (jak to stary lubieżnik) podkreśla, że to wibrator licząc na obsceniczne skojarzenia czytających.
Postaram się powstrzymać, bo może dla niektórych staje się to niesmaczne. Przepraszam.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- jerry_bee
umówmy się, że prowadźcie dalej swoje tajemnicze dyskusje, a jak przy okazji uda się zmontować jakąś zabawkę dla dziewczyn to też dobrze. a swoją drogą, popatrz z jaką łatwością łapiesz starych pierników na haczyk niedomówień ;)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee