Nie idźcie ta drogą - przestroga

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Leon27

Nie idźcie ta drogą - przestroga

Post autor: Leon27 »

Jak można z braku wiedzy skaszanić całkiem fajny zestaw.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caQo-xKdWIQ

Po połowie już mi się odechciało oglądać. Ale skończył :-)
Awatar użytkownika
Leon27

Re: Nie idźcie ta drogą - przestroga

Post autor: Leon27 »

Napisałem do wykonawcy z tego sklepu modelarskiego. Stwierdził że ludziom to się podoba i że pewnie mój pierwszy model też nie był rewelacyjny i cytuję treść rozmowy " najlepiej krytykować a najpierw trzeba samemu coś zrobić" " może Pan pokarze swoje prace ?"
Bez komentarza.
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

ŻENUŁA
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
Awatar użytkownika
anubis

Post autor: anubis »

Ta filmowa relacja powinna być na stałe zamieszczona na Forum ,, Stocznia dla początkujących,, ku przestrodze jak nie należy budować modeli i porywać się na modele wymagające dużego doświadczenia. Oczywiście - ku przestrodze. Nie uważam się za alfa i omegę w tej dziedzinie ale to co zobaczyłem to przekroczyło moje wyobrażenie co do tego jak można schrzanić robotę i wyrzucić w błoto ponad 2 tyś. zł. Anubis
Awatar użytkownika
Jaroslaw R.

Post autor: Jaroslaw R. »

Witam. Ja z kolej zamówiłem ten modelhttp://www.modelnet.pl/all_products/10/p/1133#!prettyPhoto - bo fajny :) Po kilku dniach studiowania KOGI , anulowałem złożone zamówienie i przeprosiłem sprzedawcę. Wynik- zaoszczędziłem prawie 2200 PLN !!! i dostałem szansę na dłuższą przygodę z modelarstwem szkutniczym. Teraz po kilku tygodniach codziennych TUTAJ wizyt, kompletuję niezbędny warsztat, książki i poradniki, i zabieram się za pierwszy polecany wszystkim ``świeżakom``model - Dżonka !

P.S. Czekam na kolejny filmik Bo(c)hatera tego wątku. Może zbuduje (mojego) Royal Louisa :)
ODPOWIEDZ