Witam
Dziś zakończył się Paprykarz Szczeciński 2012. Impreza trwała dwa dni i zgromadziła kilkaset modeli
głównie kartonowych. Poziom wykonania różny, prezentuję Państwu to co mi się spodobało.
Duża ilość samolotów i wozów pancernych, większość pominąłem.
Były jeszcze bydynki i kościoły.
Ludzi mnóstwo, trudno było się dopchać do modeli.
Żaglowce to chyba pokazałem wszystkie, za wyjątkiem Santa Marii p. ABW, który jest pokazany w Jego
przywitaniu.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Paprykarz Szczeciński 2012
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
- Bartek_W
Re: Paprykarz Szczeciński 2012
Victory jest jednak do zrobienia. Jednak jest to możliwe.
Pozdrawiam
Bartek

Pozdrawiam
Bartek
- KoMic
zardzewiały trabant?, ale tak czy inaczej, wygląda przednio: ]
text z wiki
"Samochód Trabant był rozwinięciem i kolejną wersją taniego i małego samochodu osobowego AWZ P70, produkowanego w tych zakładach od 1955 r. W samochodzie tym zastosowano karoserię z tworzywa sztucznego duroplast."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trabant
text z wiki
"Samochód Trabant był rozwinięciem i kolejną wersją taniego i małego samochodu osobowego AWZ P70, produkowanego w tych zakładach od 1955 r. W samochodzie tym zastosowano karoserię z tworzywa sztucznego duroplast."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trabant
- woj195
Ten Trabant na mnie też zrobił największe wrażenie...!
Ale ja "w temacie Victorka". On rzeczywiście jest do zrobienia. Nie chciałem się tym chwalić, bo jest wiele lepszych niż mój z MM. Jednak zdopingowała mnie do zamiezczenia kilku fotek przestroga Kol. Andrzeja Koryckiego, umieszczona niedawno dla któregoś z nas, który stwierdził, że nie ma na tym forum jeszcze relacji z pomyślnego zakończenia budowy Victory'ego. A zatem spróbuję zamieścić kilka fotek, traktując to jako wprawkę do komunikowania się z Wami.
Pozdrawiam Wojtek
Ale ja "w temacie Victorka". On rzeczywiście jest do zrobienia. Nie chciałem się tym chwalić, bo jest wiele lepszych niż mój z MM. Jednak zdopingowała mnie do zamiezczenia kilku fotek przestroga Kol. Andrzeja Koryckiego, umieszczona niedawno dla któregoś z nas, który stwierdził, że nie ma na tym forum jeszcze relacji z pomyślnego zakończenia budowy Victory'ego. A zatem spróbuję zamieścić kilka fotek, traktując to jako wprawkę do komunikowania się z Wami.
Pozdrawiam Wojtek
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
woj195 pisze:...
Ale ja "w temacie Victorka". On rzeczywiście jest do zrobienia. Nie chciałem się tym chwalić, bo jest wiele lepszych niż mój z MM. Jednak zdopingowała mnie do zamiezczenia kilku fotek przestroga Kol. Andrzeja Koryckiego, umieszczona niedawno dla któregoś z nas, który stwierdził, że nie ma na tym forum jeszcze relacji z pomyślnego zakończenia budowy Victory'ego.
...
Witam, ależ ja nigdy nie twierdziłem, że Viktory jest niemożliwy do wykonania.
Twierdzę, za bardziej doświadczonymi kolegami, że jest jednym z trudniejszych modeli,
i że na tym Formum nie ma ani jednej relacji z budowy zakończonej sukcesem.
Twoje Wojtku, dwa zdjęcia nie zmieniają tego faktu.
Nie ma relacji (bo dwa zdjęcia nią nie są).
Również te dwa zdjęcia nie pozwalają na ocenę wykonania.
Natomiast, wiele zdjęć Viktorego jest na tym forum i Ty powiększyłeś ich liczbę o dwa.
Z ukłonami
Andrzej Korycki