Mirku , ani Ty dla mnie historia ( boś zywy:) ) ani tym bardziej tesciowa. Jesteś wielkim autorytetem dla mnie w modelarstwie i życzę. Ci dużo zdrowia slonecznych dni i kasiork i oby dobrze się działo , w nocy stało a w dzień leżało STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !!!
A ja mam 15 czerwca urodziny i żebyśta potem się nie tlumaczyli ze nie wiedzieli!!!
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Z okazji urodzin Życzę wszystkiego dobrego. Samych słonecznych dni (aby drewno dobrze schło ) i dużo cierpliwości - dla nas amatorów i naszych szkolnych błędów w modelarstwie.
Wszystkiego Najlepszego a przede wszystkim ZDROWIA na kolejne 100 Lat ! Mówią że jak jest zdrowie to i góry się przeniesie tak więc Mirku jeszcze raz zdrowia na najbliższe 100 lat Wszystkiego Najlepszego !!!
Drogi Mirku Nie zamierzam Cię przygnębiać tym że kolejny rok z Twego życia minął i nieubłaganie zbliżasz się do "KOŃCA SWOICH DNI" - po prostu robi się z Ciebie STARY DZIAD i tyle, więc nie będę Cię zanudzać jakimiś życzeniami w stylu wszystkiego najlepszego... dużo zdrówka... czy może: pociechy z wnucząt... Urodziny to żaden powód do radości (no z wyjątkiem prezentów ale nie załamuj się, pomyśl sobie, że niektórzy mają gorzej Co jest fajnego w tym, że się starzejemy? NIC! PO PROSTU NIC! Więc ciesz się MŁODOŚCIĄ cały czas bo człowiek ma tyle lat na ile się czuje .
459b0bc6c4fb2e67ff850623506e283d.jpg (58.97 KiB) Przejrzano 6020 razy