Plany
-
Plany
Ma ktoś może wiedzę na temat czy zostały wydane jakieś plany modelarskie SS POLONIA i M.S PIŁSUDSKI lub BATORY ( były bliźniacze )
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Slawek Kromer
Re: Plany
jako ciekawostka
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 13:19 przez Slawek Kromer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piękny no nie Sławek ?:)
To i ja dam fotki , bo dla mnie " BATORY " jest piękniejszy i wart budowy , niż okrzyczany BISMARK , bo Nasz , POLSKI
Fotki modelu znalezione w sieci .
Plany BATOREGO już mam i bardzo dziekuje Koledze pabe i Koledze gdas
To i ja dam fotki , bo dla mnie " BATORY " jest piękniejszy i wart budowy , niż okrzyczany BISMARK , bo Nasz , POLSKI

Fotki modelu znalezione w sieci .
Plany BATOREGO już mam i bardzo dziekuje Koledze pabe i Koledze gdas

Pozdrawiam . Andrzej :)
- mati
- Lokalizacja: {"name":"","desc":"Sosnowiec,G\u00f3rno\u015bl\u0105sko-Zag\u0142\u0119biowska Metropolia,wojew\u00f3dztwo \u015bl\u0105skie,Polska,pl","lat":"50.2780834&am
Andrzej i jak masz już te plany Batorego? Bo też bym się pod nie podłączył 

The world is yours...