Cześć
Tutaj można zarezerwować pokoje w Tczewie. http://www.hotel.zse.tcz.pl/podstrony/oferta.html Ja już zarezerwowałem.
Do zobaczenia w Tczewie
ZJAZD KOGI 2019
- futaba
- Kontakt:
Re: ZJAZD KOGI 2019
Jeśli ktoś będzie miał miejsce w dwójce lub trójce, to ja się chętnie zapiszę na jeden nocleg z soboty na niedzielę.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
- ryszardb
- Lokalizacja: {"name":"Polska Gda\u0144sk","desc":"","lat":"","lng":""}
Grześ będę rezerwował , jeżeli masz ochotę to możemy razem zamieszkać. Będzie mi miło.
601 948 261
Pozdrowienia
Ryszard Bielak
601 948 261
Pozdrowienia
Ryszard Bielak
-
Czy mógłbym się zapytać gdzie dokładnie będzie się odbywał zjazd, i gdzie będzie można podziwiać modele? Jestem z Gdańska i będę w domu w tym terminie (choć wstępnie sądziłem inaczej). Czy obowiązuje jakaś opłata za wstęp? Z góry dziękuję za odpowiedź.
- Jarek
emilc78 pisze:Czy mógłbym się zapytać gdzie dokładnie będzie się odbywał zjazd, i gdzie będzie można podziwiać modele? Jestem z Gdańska i będę w domu w tym terminie (choć wstępnie sądziłem inaczej). Czy obowiązuje jakaś opłata za wstęp? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Na pierwszej stronie Adam podaje jedyny i nieodwolalny termin 3-4 sierpnia. Rozumiem, że jest wiążący ?
Zlot jak co roku odbywa się w Muzeum Wisły w Tczewie. Wstęp Free.
Według swojej wiedzy podaję tę informację tylko dlatego, że nikt z organizatorów jak na razie nie informuje kolegi. Jeżeli są jakieś nieścisłości proszę osoby do tego kompetentne o sprostowanie.
- oksal
Jarek pisze:Na pierwszej stronie Adam podaje jedyny i nieodwolalny termin 3-4 sierpnia. Rozumiem, że jest wiążący ?
Zlot jak co roku odbywa się w Muzeum Wisły w Tczewie. Wstęp Free.
Według swojej wiedzy podaję tę informację tylko dlatego, że nikt z organizatorów jak na razie nie informuje kolegi. Jeżeli są jakieś nieścisłości proszę osoby do tego kompetentne o sprostowanie.
Tak, Jarek masz rację. Zlot jak co roku odbywa się w Muzeum Wisły w Tczewie. Wstęp wolny. Żadnych opłat muzeum nie pobiera od uczestników jak i zwiedzających.
Ale to już nie ma znaczenia. Ponieważ mam potwierdzoną informację, że ze względu na małe zainteresowanie zlotem, tegoroczny zjazd się nie odbędzie. Chyba, że nagle określi się jeszcze kilkanaście osób z modelami.
- zablo1978
- Jarcio
Adamie. Czy informacja o tym, że w tym roku zlot się nie odbędzie jest pewna i w 100 procentach potwierdzona?
- oksal
Tak. Jarek, rozmawiałem telefonicznie z Marianem, szefem szefów. Marian mówił, ze jakby tak jeszcze z około 15 osób z modelami potwierdziło przybycie, to zlot będzie. Ale do tej pory nie widać zainteresowania.
Ja jutro na Mazury, na żagle się wybieram. Stąd mnie na zlocie nie będzie. Miałem się pojawić późno w sobotę w celach towarzyskich, ale w obecnej sytuacji to nie robię rezerwacji noclegu.
Ja jutro na Mazury, na żagle się wybieram. Stąd mnie na zlocie nie będzie. Miałem się pojawić późno w sobotę w celach towarzyskich, ale w obecnej sytuacji to nie robię rezerwacji noclegu.
- Dziecko
- Lokalizacja: {"name":"Polska starogard gda\u0144ski","desc":"","lat":"","lng":""}
A reklama zjazdu na innych forach ?