Witam
W związku z tym, że w roku ubiegłym zjazd KOGI nie wypalił, chciałbym zaproponować możliwość zorganizowania zjazdu w mojej miejscowości. Mieszkam na południu Polski w miejscowości Nowa Cerekwia, pow. Głubczyce woj. opolskie nie daleko czeskiej granicy. Mam wstępnie zaklepany w Urzędzie Gminy termin w dniach od 18 do 21 czerwca bieżącego roku. Dostaniemy nieodpłatnie salę w domu kultury na organizowanie wystawy. Obok domu kultury na mojej działce jest duży monitorowany całodobowo parking. Noclegi można załatwić w miejscowości Kietrz 3 km od mojej miejscowości w cenie 30,- zł za dobę. Można też załatwić tam tanie i smaczne posiłki .
Na razie kilkunastu kolegów z KOGI wyraziło chęć uczestniczenie w tym zjeździe. Proszę napiszcie co myślicie o takiej imprezie.
Pozdrawiam Zdzisław
Zjazd KOGI 2020
- Jarek
Re: Zjazd KOGI 2020
Bardzo dobry pomysł. A jakiś zbiornik jest może w pobliżu? Aby popływać?
- Zdzisław
Jest nawet kilka zbiorników
- Jarek
Zdecydowanie popieram. Można mnie wstępnie wpisać na listę. W moim przypadku liczy się czas. Im wcześniej tym lepiej. Będę się starał ściągnąć modele do Polski, ale jak mi się nie uda to chociaż będę sam.
- futaba
- Kontakt:
Termin całkiem fajny, na 4 dni raczej nie dam rady, ale w piątek już mogę być 

Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
- taganc
- Zdzisław
Cześć
Dzięki chłopaki za odzew. Jarek , Grzesiek i Piotrek jesteście już na liście . Tadziu a ty nie żartuj sobie. Mam nadzieję, że też będziesz, mieszkasz przecież o rzut beretem ode mnie.
Mam tez nowe wiadomości odnośnie zjazdu. Patronat nad naszym zjazdem obejmuje Urząd Gminy. Będziemy więc mieli zapewnioną darmową i profesjonalną reklamę, a więc plakaty, reklamę w mediach społecznościowych, a także udział redaktorów regionalnej telewizji i radia. Po niedzieli mam umówione spotkanie w UG celem dogadania szczegółów. Mam nadzieję, że modelarze dojadą i przywiozą modele.
Pozdrawiam Zdzisław
Dzięki chłopaki za odzew. Jarek , Grzesiek i Piotrek jesteście już na liście . Tadziu a ty nie żartuj sobie. Mam nadzieję, że też będziesz, mieszkasz przecież o rzut beretem ode mnie.
Mam tez nowe wiadomości odnośnie zjazdu. Patronat nad naszym zjazdem obejmuje Urząd Gminy. Będziemy więc mieli zapewnioną darmową i profesjonalną reklamę, a więc plakaty, reklamę w mediach społecznościowych, a także udział redaktorów regionalnej telewizji i radia. Po niedzieli mam umówione spotkanie w UG celem dogadania szczegółów. Mam nadzieję, że modelarze dojadą i przywiozą modele.
Pozdrawiam Zdzisław
- Slawek Kromer
A jak ktoś mieszka o trzy rzuty beretem to może przyjechać ?
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam!
Trzeba by jeszcze zorganizować jakiegoś "rozprowadzającego". Do Kietrza trzy km, na czworaka nie zajdę.
pozdrawiam
"Hadżi"
P.S. "Flinta" Już się grzeje.
Trzeba by jeszcze zorganizować jakiegoś "rozprowadzającego". Do Kietrza trzy km, na czworaka nie zajdę.
pozdrawiam
"Hadżi"
P.S. "Flinta" Już się grzeje.
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.