Mini zlot Kogi 2025
Parę dni temu udało się spotkać w kameralnym gronie- można powiedzieć namiastka zjazdów Kogi w Tczewie. Na spotkaniu wykonano czynności partyjne- uroczyste wciągnięcie na członka Tczewskiego Towarzystwa Modelarzy Okrętowych.
I Sekretarz Towarzysz Marian (nr leg. 001), Członek Egzekutywy Towarzysz Jarosław (nr leg. 002) w obecności Członka Zamiejscowego Towarzysza Adama (nr leg. 003) wciągnęli na Członka Zamiejscowego Towarzysza Wojciecha (nr leg. 004) oraz na Członka Zamiejscowego Towarzysza Sylwestra (nr leg. 005). Czego dowodem są przybite stemple z datą ważności i te poniższe fotografie.
Towarzysz Wojciech składa podpis na legitymacji numer 004
Towarzysz Sylwester składa podpis na legitymacji numer 005
Towarzysze odbierają legitymacje z rąk Członka Egzekutywy Towarzysza Jarosława.
Fotografia zbiorcza otwierająca kolejny etap zjazdu na tematy zachowania członków, postępów prac, samodoskonaleniu w pracy członka towarzystwa i obowiązków wynikających z członkostwa.
Fotografia kończąca bieżący etap tegorocznego zjazdu.
Ogólnie zachęcam wszystkich Was, do kontynuowania tradycji dużych zjazdów KOGI w Tczewie.
Czy tego roku 2024 będzie zjazd Kogi?
- oksal
- Siberian
Re: Czy tego roku 2024 będzie zjazd Kogi?
Spotkał mnie ten zaszczyt niezmierny. Nie przypuszczałem, że wciąganie na członka, może być tak przyjemne.
Dziękuję tow. gospodarzowi Adamowi, za tak miłe przyjęcie. Ze wszystkich zjazdów, na jakich bywałem, ten był najlepszy.
Dziękuję tow. gospodarzowi Adamowi, za tak miłe przyjęcie. Ze wszystkich zjazdów, na jakich bywałem, ten był najlepszy.
Pozdrawiam, Wojtek.
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
Re: Czy tego roku 2025 będzie zjazd Kogi?
Mnie również spotkał zaszczyt zaproszenia na ten zjazd, za co dziękuję Adamowi. Kameralny zjazd jest fajny ale tęskno do spotkania w większym gronie. Czy to kiedyś jeszcze się ziści?
Pozdrawiam "Hadżi"
Pozdrawiam "Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.