Opinie i dyskusje o projekcie
- Łukasz_Oleś
Re:Opinie i dyskusje o projekcie
Z chęcia także przyłanczam się do projektu. Dla mnie jest to wymarzony układ prac, bo będę mógł robić kiedy będę miał troche wolnego od nauki :)
-
Witam wszystkich!
Pomysł świetny. Czekam na następne posty i instrukcje z niecierpliwością.
Kilka słów o sobie. Jestem modelarzem od kilku lat, ale tego typu model będę wykonywać po raz pierwszy. Pytań będzie więc wiele, ale liczę na Waszą pomoc.
Rozpoczynam bieg po materiały.
Pozdrawiam.
UKP
Pomysł świetny. Czekam na następne posty i instrukcje z niecierpliwością.
Kilka słów o sobie. Jestem modelarzem od kilku lat, ale tego typu model będę wykonywać po raz pierwszy. Pytań będzie więc wiele, ale liczę na Waszą pomoc.
Rozpoczynam bieg po materiały.
Pozdrawiam.
UKP
-
Z wielkim zainteresowaniem będę obserwował przebieg tej relacji. Oczywiście PRZYŁĄCZAM SIĘ DO PROJEKTU i "obydwoma ręcami" jako chętny podpisuję się pod nim. Mam nadzieję, że i u mnie powstanie piękny żaglowiec.
Pomysł zrobienia na sam początek jakiejś prostej łodzi chodził mi po głowie już od dawna a Karl und Marie na dodatek jest jeszcze ładną łódką. :rolleyes:
Pomysł zrobienia na sam początek jakiejś prostej łodzi chodził mi po głowie już od dawna a Karl und Marie na dodatek jest jeszcze ładną łódką. :rolleyes:
-
Witam wszytkich. Mam taką małą propozycje, jest na Kodze Chat i jesli były by jakies problemy czy byłaby cheć wymiany pogladów o budowie K&M to mozna by np o okreslonej godzinie i w okreslone dni wchodzic na czat i od reki pytac i odpowiadac i :mad: :mad: :mad: do woli :) i przynajmniej ten chat nabierze życia bo narazie maly na nim ruch :laugh:
Pozdrawiam
Grzesiek Ramotowski
Pozdrawiam
Grzesiek Ramotowski
- mirek
Co do wspolnego spotkania ktoregoś dnia i o wyznaczonej godzinie jestem oczywiście za :) Ale przepraszam Grzesiu na :mad: :mad: :mad: do woli to chyba nie to forum !!
Pozdrawiam Mirek Rybus
-
Witam
Mirku mając na mysli gadanie do woli chodzilo mi o tematy, sprawy dotyczace tylko i wylacznie projektu i modelarstwa bo jednak bezposredni kontakt gdzie on-linowo mozna wymienic poglady moze dac bardzo dobre efekty i zintegrowac nowych takich jak ja laikow z doswiadczonymi koegami, a zeby gadac by gadac to ja tez uwazam ze to nie ten adres :) i sie na to nie pisze
Pozdrawiam
Grzesiek Ramotowski
Mirku mając na mysli gadanie do woli chodzilo mi o tematy, sprawy dotyczace tylko i wylacznie projektu i modelarstwa bo jednak bezposredni kontakt gdzie on-linowo mozna wymienic poglady moze dac bardzo dobre efekty i zintegrowac nowych takich jak ja laikow z doswiadczonymi koegami, a zeby gadac by gadac to ja tez uwazam ze to nie ten adres :) i sie na to nie pisze
Pozdrawiam
Grzesiek Ramotowski
- mirek
Troszkę chyba źle zinterpretowalem :( :( Twój post i przepraszam :laugh: jeżeli chodzi o gadanie o modelach i tych naszych sprawach to pewnie gadajmy ile tylko dusza zapragnie i wystaczy sil ;) i odpowiednich srodkow :rolleyes: . Myślę że, nie uraziłem cię swoim postem .
Ps. O modelkach też możemy pogadac ;)
Ps. O modelkach też możemy pogadac ;)
Pozdrawiam Mirek Rybus
-
Mirku jasne ze nie i dziekuję za twoj wpis, bo prawdopodobnie jak zwykle nie zbyt dokladnie napisalem o co mi chodzi. A projekt ten jest dla mnie szansa na "wejscie" w modelarstwo szkutnicze i generalnie powrot do modelarstwa po latach.
Bardzo gorąco pozdrawiam
Grzesiek R
Bardzo gorąco pozdrawiam
Grzesiek R
- mirek
Wracaj do modelarstawa i to szbciutko ku uciesze nas wszystkich :)
Pozdrawiam Mirek Rybus
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Tylko pamietaj, ze powrot po latach jest nieodwracalny. To wciaga ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Tez tak mialem :)
Tez tak mialem :)