Witam szanownych kolegów.
Poszukuje kogoś kto biegle (lub przynajmniej dostatecznie porusza się w "Rhinocereos" potrzebuje kilku wskazówek ...zapewne błahych ale dla mnie bardzo cennych.
czekając na odzew
Pozdrawiam
Krzysztof
Rhino-znawca
- stefan
O:Rhino-znawca
sea__ napisał:
a co to za idiotyczna odpowiedz?...jeszcze jeden(@#%^&...) co nabija ilość postów durnowatymi odpowiedziami?...
...ech...moderatorzy są na urlopach???...
Pytaj to się dowiesz :)
a co to za idiotyczna odpowiedz?...jeszcze jeden(@#%^&...) co nabija ilość postów durnowatymi odpowiedziami?...
...ech...moderatorzy są na urlopach???...
- JurekBin
- Kontakt:
Stefan,
powstrzymaj konie!
Sea_ może nie specjalnie dużo odpisał, ale dał cynk, że jest ktoś kto się zna!
I mi już też pomógł!
Logitec - rzuć okiem tu - http://forum.rhino3d.pl/
Ja również stałem się fanem Rhino.
powstrzymaj konie!
Sea_ może nie specjalnie dużo odpisał, ale dał cynk, że jest ktoś kto się zna!
I mi już też pomógł!
Logitec - rzuć okiem tu - http://forum.rhino3d.pl/
Ja również stałem się fanem Rhino.
-
No może moja odp nie była zbytnio konkretna -"pytaj" chodziło mi o przedstawienie problemu ( zagadnienia z którym są kłopoty) " to się dowiesz"- czyli że w miarę znajomości tematu postaram się pomóc. Przepraszam jeżeli kogoś wprowadziłem w bład.
A co do nabijania ilości postów - jestem na forum dla przyjemności oglądania modeli i nauki czegoś nowego a nie pisania dla sztuki (ilości). Więc wyluzujcie :)
A co do nabijania ilości postów - jestem na forum dla przyjemności oglądania modeli i nauki czegoś nowego a nie pisania dla sztuki (ilości). Więc wyluzujcie :)
-
Panie Stefanie
Jakoś ostatnie dwa posty Pana to niby czemu miały by służyć.
Bo konkretów nie widać.
PZDR
Jakoś ostatnie dwa posty Pana to niby czemu miały by służyć.
Bo konkretów nie widać.
PZDR
-
jeśli o mnie chodzi informacja któą napisał Sea__ była jednoznaczna.... nie zawsze Stefan trzeba napisać coś w stylu: "Tak ja się znam w czym mogę pomóc" :) dodatkowo pomyśl jak wyglądało by forum z takowymi odpowiedziami....
Jak napisał JurekBin......sea bardzo mi pomógł i jestem mu za to wdzięczny... tym bardziej że tworzę projekt własciwie od podstaw a mam "Nosorożca" od trzech dni :)
Jurku... nie jestem jeszcze fanem ale w miarę jak poznaję program coraz bardziej mi się podoba... to takie coś co każdy zaawansowany modelarz mieć powinien... szczególnie jeśli chce tworzyć bardzo wyrafinowane modele :)
pozdrawiam
Krzysztof
Jak napisał JurekBin......sea bardzo mi pomógł i jestem mu za to wdzięczny... tym bardziej że tworzę projekt własciwie od podstaw a mam "Nosorożca" od trzech dni :)
Jurku... nie jestem jeszcze fanem ale w miarę jak poznaję program coraz bardziej mi się podoba... to takie coś co każdy zaawansowany modelarz mieć powinien... szczególnie jeśli chce tworzyć bardzo wyrafinowane modele :)
pozdrawiam
Krzysztof
www.modelsdockyard.com