Rhino-znawca

W tym miejscu potykamy się o projektowanie modeli żaglowców - i te na kartce i te tworzone komputerowo
ODPOWIEDZ
logitec

Rhino-znawca

Post autor: logitec »

Witam szanownych kolegów.

Poszukuje kogoś kto biegle (lub przynajmniej dostatecznie porusza się w "Rhinocereos" potrzebuje kilku wskazówek ...zapewne błahych ale dla mnie bardzo cennych.

czekając na odzew
Pozdrawiam
Krzysztof
www.modelsdockyard.com
sea__

O:Rhino-znawca

Post autor: sea__ »

Pytaj to się dowiesz :)
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

sea__ napisał:
Pytaj to się dowiesz :)

a co to za idiotyczna odpowiedz?...jeszcze jeden(@#%^&...) co nabija ilość postów durnowatymi odpowiedziami?...
...ech...moderatorzy są na urlopach???...
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Post autor: JurekBin »

Stefan,
powstrzymaj konie!
Sea_ może nie specjalnie dużo odpisał, ale dał cynk, że jest ktoś kto się zna!
I mi już też pomógł!

Logitec - rzuć okiem tu - http://forum.rhino3d.pl/

Ja również stałem się fanem Rhino.
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
sea__

Post autor: sea__ »

No może moja odp nie była zbytnio konkretna -"pytaj" chodziło mi o przedstawienie problemu ( zagadnienia z którym są kłopoty) " to się dowiesz"- czyli że w miarę znajomości tematu postaram się pomóc. Przepraszam jeżeli kogoś wprowadziłem w bład.
A co do nabijania ilości postów - jestem na forum dla przyjemności oglądania modeli i nauki czegoś nowego a nie pisania dla sztuki (ilości). Więc wyluzujcie :)
Slawek72

Post autor: Slawek72 »

Panie Stefanie
Jakoś ostatnie dwa posty Pana to niby czemu miały by służyć.
Bo konkretów nie widać.
PZDR
logitec

Post autor: logitec »

jeśli o mnie chodzi informacja któą napisał Sea__ była jednoznaczna.... nie zawsze Stefan trzeba napisać coś w stylu: "Tak ja się znam w czym mogę pomóc" :) dodatkowo pomyśl jak wyglądało by forum z takowymi odpowiedziami....

Jak napisał JurekBin......sea bardzo mi pomógł i jestem mu za to wdzięczny... tym bardziej że tworzę projekt własciwie od podstaw a mam "Nosorożca" od trzech dni :)

Jurku... nie jestem jeszcze fanem ale w miarę jak poznaję program coraz bardziej mi się podoba... to takie coś co każdy zaawansowany modelarz mieć powinien... szczególnie jeśli chce tworzyć bardzo wyrafinowane modele :)

pozdrawiam
Krzysztof
www.modelsdockyard.com
ODPOWIEDZ