Co ciekawego w poradniku?

Ustalenia, wymiana poglądów itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krzysztof

Co ciekawego w poradniku?

Post autor: krzysztof »

No, Koledzy!! nad czym kto pracuje.
Z niecierpliwością czekam ( chyba nie tylko ja ) na dalsze części. Jeśli nie kompletne rozdziały, to może choć zarysy? Z przyjemnością czytałem posty Atamana. Już się nadają na oddzielny artykuł, a jak jeszcze będą poszerzone, to .....
Ujawnijcie rąbek tajemnicy, bo mnie zżera ciekawość.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
jerry_bee

Odp:Co ciekawego w poradniku?

Post autor: jerry_bee »

Krzysiek, spokojnie. obmyślamy pewien szatański plan, który nada pracom nad poradnikiem rozpędu ;)B)
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
Awatar użytkownika
krzysztof

Szatański, nie szatański byle by zadziałał.
pozdrawiam Krzysztof

Awatar użytkownika
krzysztof

Kiepskie masz Jerry ( może i dobrze ) chody u mości lucyfera, plan jakoś nie wypalił?
Powalająca jest inwencja naszych Kogowiczów, może następny konkurs? Tylko jaka nagroda, super zestaw Dremelka - to było tylko kilka opracowań. Aby poradnik się rozwinął wieszczę, że trzeba okrętu liniowego klasy 1 w skali 1/1.
pozdrawiam Krzysztof

Dziadek

Post autor: Dziadek »

Poczuwam się w pewnym sensie wywołany do tablicy. Nie chce przytaczac zgłoszeń niektórych kolegów do opracowania niektórych tematów. Delikatnie skarcony za nie takie przygotowanie tekstu poradnika, postanowiłem podejśc do sprawy znacznie solidniej i.... Tu zaczęla się górka. Kolejnośc jaką sobie założyłem, wymaga zrobienia zdjęc bądź rysunków, ale równoczesnie pewnej weryfikacji tego co się pisze, wykonując to o czym się pisze i jednocześnie robiąc dokumentację foto. Mam sporo innych obowiązków - w tym społecznych tak że nie jestem w stanie poświęcić całego czasu modelarstwu, niemniej jednak ponieważ nie spieszymy się to jeszcze w zimie pojawi się co nieco. A przynajmniej mam taka nadzieję. To ja moge tylko tyle o sobie. A inni? Niech się walną we własna pierś i biorą do pracy.
Pozdrawiam Wieczny Bosman - oczywiście dziadek
Wietrzny Bosman
Awatar użytkownika
krzysztof

Wcale Cię nie wywoływałem do tablicy. Piekielnie mnie ciekawią szatańskie plany Jerrego.
pozdrawiam Krzysztof

Dziadek

Post autor: Dziadek »

Mnie też, z Jerrym bedziemy się widzieli w Poznaniu - zapowiedział swoją obecność. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie oczywiście. Życie lubi niestety płatać różne niespodzianki, niekiedy przykre. Jak bedzie możliwośc porozmawiam z nim o poradniku i jego szatańskich planach. A w sprawie mojej części poradnika zapraszam na priv jeśli Cię interesuje
Wieczny Bosman dziadek (5cio krotny)
Wietrzny Bosman
Awatar użytkownika
jerry_bee

Post autor: jerry_bee »

hmm, spróbuję do Poznania wymyśleć, na czym ten satanizm miał polegać. coś mi się zapomniało... :blush:
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
ODPOWIEDZ