Czesc Antosiek i Eryk.
Właśnie robie metodą Eryka. Planowałem raczej okleić ( zrobić podposzycie pod laminat) z tektury 1mm lub spienionego PCV tez 1mm jedną lub 2 warstwy i dopiero na to laminat. A jaka grubośc dają 2 warstwy maty 150. A potem dwie 300. Ile to w sumie wyjdzie. Model ma pływać. Czy to nię będzie za mało.
Pozdr
Holownik Arion/Odys 1:25
- Tomasz_D
Re: Holownik Arion/Odys 1:25
Czyja to jest relacja ?. Modelman jeśli masz ochotę to załóż swoją relację i nie śmieć tutaj koledze. Obydwaj wiemy że nic nie będzie z Twojej budowy więc nie rozdmuchuj niepotrzebnie tego wątku.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
To moja relacja i nic ci do niej. Twoj offowy wpis jest niestety pierwszy wiec nie mow mi o rozdmuchiwaniu watku i zajmij sie swoja robota.
To tyle w kwesti komentarza.
Ps. Wieczorkiem zalacze kilka fotek.
Dzieki za pomoc Eryk.
To tyle w kwesti komentarza.
Ps. Wieczorkiem zalacze kilka fotek.
Dzieki za pomoc Eryk.
- Kazek
Nie wiem Modelman co ty taki agresywny jesteś jak grzecznie Ci uwagę zwraca moderator w końcu to kto ty jesteś Modelman czy JB76 bo to on założył tę relację więc jeżeli nie jest to jedna i ta sama osoba to władowałeś się komuś w relację i jeszcze pyskujesz. Po drugie mam prawo zgodnie z regulaminem prosić cię o uzupełnienie profilu bo wiek -13 i brak imienia jest ignorancją i olewaniem innych forumowiczów .
Pozdrawiam Kazik 

- mirek
Ja właściwie też nie wiem czyja to relacja JB76 czy Modelman
Jeżeli kolega ci zwrócił uwagę to uważam , że słusznie , bo czytając ta rozpoczętą relację nie można się połapać czyja ona właściwie jest
Zwracam również , koledze uwagę na wpis w profilu , bo coś z tym wiekiem jest nie tak.
Kurcze z Kaziu szybszy był
Jeżeli kolega ci zwrócił uwagę to uważam , że słusznie , bo czytając ta rozpoczętą relację nie można się połapać czyja ona właściwie jest
Zwracam również , koledze uwagę na wpis w profilu , bo coś z tym wiekiem jest nie tak.
Kurcze z Kaziu szybszy był
Pozdrawiam Mirek Rybus
- stefan
Ja tam się na tym nie znam ale...
"kolega"
modelman nas wszystkich olewa, więc proponuję w myśl zasady:
"jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"
"kolega"

"jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
@JB76
Jako trzeci piszę Ci abyś zdecydował się na jedno konto. Akurat Tomaszowi_D dużo do Twojej relacji bo jest tu moderatorem i chce zachować porządek. Poza tym właśnie w taki sposób wyraża się szacunek dla innych forumowiczów . Pisząc z kilku kont wprowadzasz zbędny szum.
Model bardzo ciekawy, sam jestem ciekaw, jak pójdzie dalej.
Co do zdjęć - mam do Ciebie prośbę - czy możesz je wstawiać bezpośrednio na kogę? (zakładka "dodaj załącznik" przy pisaniu posta) bardzo to ułatwi wszystkim oglądanie zdjęć.
Jako trzeci piszę Ci abyś zdecydował się na jedno konto. Akurat Tomaszowi_D dużo do Twojej relacji bo jest tu moderatorem i chce zachować porządek. Poza tym właśnie w taki sposób wyraża się szacunek dla innych forumowiczów . Pisząc z kilku kont wprowadzasz zbędny szum.
Model bardzo ciekawy, sam jestem ciekaw, jak pójdzie dalej.
Co do zdjęć - mam do Ciebie prośbę - czy możesz je wstawiać bezpośrednio na kogę? (zakładka "dodaj załącznik" przy pisaniu posta) bardzo to ułatwi wszystkim oglądanie zdjęć.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- krzysztof
Na innych forach wielo - kontowość jest karana banem. Wg mnie MUSISZ jedno zlikwidować,
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
-