Calypso
- ryszardw
O:Odp:Calypso
Jak się tak napatrzę to aż mnie ochota bierze na coś pływającego .Jakiś stary monitor z początku wieku lub coś w tym stylu.Wnuki już się przymierzają aby jakiś żaglowiec spuścić i w końcu coś będę musiał zmajstrować .Podziwiam twoje łodzie.R.
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Odp:Calypso
Witam Pana Panie Grzegorzu
Od dłuższego czasu podziwiam Pański kunszt przy wykonywaniu szczegółów i ogółów.
Trochę nie wierzę, że te cudeńka powstają bez CNC, ale cóż - moje przekonanie nie ma tu nic
do rzeczy.
Calypso jest śliczne(a), mój okręt nie będzie wykonany tak pięknie, ale na szczęście się zanurza
i braki pokryje woda.
Ale, jeżeli nie jest to nadużyciem Pańskiej uprzejmości, to zadam Panu 3 pytania. Jeżeli jest, to proszę nie czytać pytań a co za tym idzie nie odpowiadać na nie.
Czym szpachluje Pan PCV - jeżeli w ogóle ?
Czym należy to malować ?
Czy jest farba, która się nada do malowania żelkotu i PCV ? Jeżeli tak to jaka ?.
I wyszły cztery pytania.
Za odpowiedź lub jej brak uprzejmie dziękuję.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Od dłuższego czasu podziwiam Pański kunszt przy wykonywaniu szczegółów i ogółów.
Trochę nie wierzę, że te cudeńka powstają bez CNC, ale cóż - moje przekonanie nie ma tu nic
do rzeczy.
Calypso jest śliczne(a), mój okręt nie będzie wykonany tak pięknie, ale na szczęście się zanurza
i braki pokryje woda.
Ale, jeżeli nie jest to nadużyciem Pańskiej uprzejmości, to zadam Panu 3 pytania. Jeżeli jest, to proszę nie czytać pytań a co za tym idzie nie odpowiadać na nie.
Czym szpachluje Pan PCV - jeżeli w ogóle ?
Czym należy to malować ?
Czy jest farba, która się nada do malowania żelkotu i PCV ? Jeżeli tak to jaka ?.
I wyszły cztery pytania.
Za odpowiedź lub jej brak uprzejmie dziękuję.
Z ukłonami
Andrzej Korycki