Coś ostatnimi dni nie mam za wiele weny do pracy nad modelem pochłaniają mnie bardziej „afery”
 ale cos tam udało się zrobić ,ostatnie odcinki relingów i stojaki do kół ratunkowych które będą zamocowane na wewnętrznym nadburciu .
 ale cos tam udało się zrobić ,ostatnie odcinki relingów i stojaki do kół ratunkowych które będą zamocowane na wewnętrznym nadburciu . 

ale cos tam udało się zrobić ,ostatnie odcinki relingów i stojaki do kół ratunkowych które będą zamocowane na wewnętrznym nadburciu . , po pomalowaniu pokładu na zielono odczekałem z 5 dni następnie obkleiłem go w celu zamaskowania przed malowaniem na biało pozostałych elementów okazało się ze po zdjęciu maskowania pozostały widoczne ślady po taśmie ,pomimo ze to bardzo dobra markowa taśma  prawdo podobnie przyczyna była nie do końca wyschnięta „odparowana” farba .
 , po pomalowaniu pokładu na zielono odczekałem z 5 dni następnie obkleiłem go w celu zamaskowania przed malowaniem na biało pozostałych elementów okazało się ze po zdjęciu maskowania pozostały widoczne ślady po taśmie ,pomimo ze to bardzo dobra markowa taśma  prawdo podobnie przyczyna była nie do końca wyschnięta „odparowana” farba .
Post autor: Kapitansio »

Wróć do „Stocznia - Statki i Okręty”