"STRAŻAK-3"
- ryszardw
Re: "STRAŻAK-3"
Drzwi jak prawdziwe.Powiedz mi co to jest pod klamką i do czego służy.Jakiś łańcuszek ,linka .R.
- rychenko
Sam się zastanawiałem co to za ustrojstwo na zdjęciach wygląda to jak taki nakręcany dekielek przymocowany na łańcuszku ,ale do czego to służy ?
Pozdrawiam Ryszard
- wurcelstock
Może dziurka od klucza ?
- rychenko
Może masz racje
tak to wygląda w orginale

- Załączniki
-
- Image2.jpg (4.73 KiB) Przejrzano 5631 razy
Pozdrawiam Ryszard
- Jarek
wurcelstock pisze:Może dziurka od klucza ?
Właśnie.
Wygląda na korek do dziurki od klucza.
- rychenko
Witam
Tym razem jeden z nielicznych elementów z drewna drzwi przesuwne do sterówki , daleko mi do kolegów „drewniaków” i podziwiam ich za to co robią i jak robią.
PS Kaziu Twoje listewki z gruszy są rewelacyjne dzięki jeszcze raz.
Tym razem jeden z nielicznych elementów z drewna drzwi przesuwne do sterówki , daleko mi do kolegów „drewniaków” i podziwiam ich za to co robią i jak robią.
PS Kaziu Twoje listewki z gruszy są rewelacyjne dzięki jeszcze raz.
Pozdrawiam Ryszard
- rychenko
Witam
Dziś rozpocząłem „produkcje” drabin pierwsza z nich prowadząca na górny pokład sterówki gotowa , blaszka mosiężna 0,4mm trochę drucika cyna kwas do lutowania no i oczywiście lutownica
.
Dziś rozpocząłem „produkcje” drabin pierwsza z nich prowadząca na górny pokład sterówki gotowa , blaszka mosiężna 0,4mm trochę drucika cyna kwas do lutowania no i oczywiście lutownica

Pozdrawiam Ryszard
- rychenko
- rychenko
Witam
Ciąg dalszy zmagań ze Strażakiem , dorobiłem nawiewniki na nadbudówce i zamocowałem prowizorycznie drabinki wcześniej zrobione a tak te elementy wyglądają zamontowane na swoich miejscach , całość oczywiście jeszcze malowana jak na razie podkładem a drzwi przyklejone do zdjęcia na gumę do żucia
Ciąg dalszy zmagań ze Strażakiem , dorobiłem nawiewniki na nadbudówce i zamocowałem prowizorycznie drabinki wcześniej zrobione a tak te elementy wyglądają zamontowane na swoich miejscach , całość oczywiście jeszcze malowana jak na razie podkładem a drzwi przyklejone do zdjęcia na gumę do żucia

Pozdrawiam Ryszard
- Kazek
Rysio no nareszcie widać kawałek tego Strażaka -cudeńko ale najlepsiejsze są te drzwi suwane bo drewniane 

Pozdrawiam Kazik