BISMARCK w skali 1:100 / Rekonstrukcja legendy
- Tomasz_D
Re: BISMARCK w skali 1:100 / Rekonstrukcja legendy
Nadbudówki zmontowane na sucho i wspólna fotka
- Slawek Kromer
Kapitalne - Tomek oj wymiatasz wymiatasz
- Stożek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Rzesz\u00f3w","desc":"","lat":"","lng":""}
Zaglądam tu czasem i serio za każdym razem szczena mi opada. Ja robię swojego dwa razy mniejszego, z zestawu i uważam to za swój wyczyn, a u Ciebie to dopiero roboty, doświadczenia i samozaparcia potrzeba... Mam nadzieję że dobrniesz do końca. Jak kiedyś gdzieś pokażesz go publicznie na żywo gotowego, to chętnie zobaczę. Powodzenia!
- Tomasz_D
Cieszy mnie fakt że moja budowa komuś się podoba, Model na pewno będzie ukończony (w sumie niewiele już zostało) i mam zamiar pokazać go w kilku miejscach a w jakich to na pewno w przyszłości poinformuję. Ostatnio nic nie pokazuję ale prace trwają, po prostu robię pokładową drobnicę którą zaprezentuję w całości.Stożek pisze: ↑21 sie 2023, 19:23 Zaglądam tu czasem i serio za każdym razem szczena mi opada. Ja robię swojego dwa razy mniejszego, z zestawu i uważam to za swój wyczyn, a u Ciebie to dopiero roboty, doświadczenia i samozaparcia potrzeba... Mam nadzieję że dobrniesz do końca. Jak kiedyś gdzieś pokażesz go publicznie na żywo gotowego, to chętnie zobaczę. Powodzenia!
- Slawek Kromer
Mnie też się podoba
- futaba
- Kontakt:
Tomek, jak będzie gotowy, to daj znać, chętnie wpadnę na sesję zdjęciową.
Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
- Tomasz_D
-
Tomasz_D pisze: ↑23 sie 2023, 09:22Cieszy mnie fakt że moja budowa komuś się podoba, Model na pewno będzie ukończony (w sumie niewiele już zostało) i mam zamiar pokazać go w kilku miejscach a w jakich to na pewno w przyszłości poinformuję. Ostatnio nic nie pokazuję ale prace trwają, po prostu robię pokładową drobnicę którą zaprezentuję w całości.Stożek pisze: ↑21 sie 2023, 19:23 Zaglądam tu czasem i serio za każdym razem szczena mi opada. Ja robię swojego dwa razy mniejszego, z zestawu i uważam to za swój wyczyn, a u Ciebie to dopiero roboty, doświadczenia i samozaparcia potrzeba... Mam nadzieję że dobrniesz do końca. Jak kiedyś gdzieś pokażesz go publicznie na żywo gotowego, to chętnie zobaczę. Powodzenia!
Rok temu skończyłem Bismarck 1:200 z zestawu, robiłem go prawie 3 lata. Od roku szukam zestawu 1:100,pływającego ale nie mogę znaleźć. Jednak patrząc na Twój model, zastanawiam się czy podołam. Zrobiłeś coś niesamowitego. Pozdrawiam
- Tomasz_D
Nie istnieje jako taki zestaw w tej skali stricte pod zabudowę R/C. Jakiś czas temu coś podobnego oferowane było przez modelarza z Ukrainy na FB, były to główne bryły całego wyposażenia wraz z kadłubem odlane z żywicy. Można także skompletować cały zestaw TUTAJ ale po zsumowaniu całości cena powala.
-
A wydawało mi się, że jestem bogaty
trudno byłoby przerobić na pływający. Cena faktycznie powala. Będę cierpliwie czekał-może ktoś się pokusi o sprzedać:) Pozdrawiam,dzięki.