HMS Victory
- Kedzios
Re: HMS Victory
Przepraszam,że Was denerwuję,ale po prostu nie siedzę w tych sprawach i mówią "kto pyta,nie błądzi".
- bartes123
Kedzios, no co ty, nie bądź lama. Wiesz jak się cieżko taką dżonkę produkuje? A skąd pozyskasz karton? Można z rolki od papieru toaletowego. Ale to już wyższa jazda. Następnie mleczko wikolowe. To jakieś kosmosy... Chłopie rób tego Vitka, wyjdzie Cię to o wiele taniej i lżej. Tylko pamiętaj, o wszystko się pytaj. I wrzucaj zdjęcia. Proponuję od razu zdjęcia wszystkich gazet jakie masz, potem zdęcia części. Następnie jak masz psa to jego dajesz. Może być też kot. I przede wszystkim powodzenia!!! Zarejestrowałeś się na kodze - jesteś już modelarz pełną gembą!!!
- Kedzios
Nie interesowałem się tym do dziś?
Dobra,już o nic nie pytam więcej...
Dobra,już o nic nie pytam więcej...

-
A Radek prosił , wyraźnie prosił ...

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- bartes123
Myszorku, rejestrując się zatwierdzasz regulamin... Znaczy że go czytasz.
- Kedzios
Myślałem że trochę mi pomożecie na starcie mojej przygody z modelarstwem,ale jak dotychczas to jak pytam o coś to jest zle...

- mirek
Założyłeś wątek który ciągnie się już 3 strony z których praktycznie nic nie wynika !
Nasze forum jest po to aby pytać , ale czasami trzeba ruszyć troszkę szarymi komórkami i włożyć choć troszkę wysiłku .
Przejrzał byś forum i ręczę ci , że znajdziesz wszelkie interesujące cię informacje w temacie Dżonka i nie tylko!
Nie dziw się ,że niektórym nerwy puszczają .
Na część pytań odpowiadali ci koledzy którzy maja spore doświadczenie nie tylko modelarskie ale i życiowe .
Ty poklepałeś troszkę w klawiaturę i masz pretensje ,że nikt ci nie chce pomóc, jak ci pomagać skoro sam nic nie zrobiłeś aby czegoś się dowiedzieć w interesującym cie temacie.
Takich zapaleńców jak ty było już tu wielu i wszyscy chcieli a niektórzy nawet żądali aby podać im wszystko na srebrnej tacy
Nasze forum jest po to aby pytać , ale czasami trzeba ruszyć troszkę szarymi komórkami i włożyć choć troszkę wysiłku .
Przejrzał byś forum i ręczę ci , że znajdziesz wszelkie interesujące cię informacje w temacie Dżonka i nie tylko!
Nie dziw się ,że niektórym nerwy puszczają .
Na część pytań odpowiadali ci koledzy którzy maja spore doświadczenie nie tylko modelarskie ale i życiowe .
Ty poklepałeś troszkę w klawiaturę i masz pretensje ,że nikt ci nie chce pomóc, jak ci pomagać skoro sam nic nie zrobiłeś aby czegoś się dowiedzieć w interesującym cie temacie.
Takich zapaleńców jak ty było już tu wielu i wszyscy chcieli a niektórzy nawet żądali aby podać im wszystko na srebrnej tacy
Pozdrawiam Mirek Rybus
- Kedzios
To PRZEPRASZAM wszystkich za moje "gówniarskie" zachowanie.
Ja nie chcę by podać mi wszystko na tacy i również tego nie żądam.
Jutro lecę do miasta w poszukiwaniu wszystkiego potrzebnego do Dżonki i się biorę za nią.
Ja nie chcę by podać mi wszystko na tacy i również tego nie żądam.
Jutro lecę do miasta w poszukiwaniu wszystkiego potrzebnego do Dżonki i się biorę za nią.
- mirek
Kedzios pisze:To PRZEPRASZAM wszystkich za moje "gówniarskie" zachowanie.
No i tak trzymaj .
A w razie potrzeby pytaj tylko przed tym przejrzyj relacje innych kolegów
Pozdrawiam Mirek Rybus
- Kedzios
Będę zdawać relację na bieżąco z powstawania Dżonki
Pozdrawiam
Pozdrawiam