Budowa HMS Endeavour
- OSTOJA
O:Budowa HMS Endeavour
HMS Endeavour piękny - jak "żywy" :P . Mam małe pytanko. Jaka jest długość całkowita modelu łącznie z bukszprytem?
STEP BY STEP
Pośpiech jest wskazany tylko przy jedzeniu ze wspólnej miski, przy łapaniu pcheł oraz przy biegunce.
Pośpiech jest wskazany tylko przy jedzeniu ze wspólnej miski, przy łapaniu pcheł oraz przy biegunce.
- PawelCH
Całkowita długość razem z bukszprytem to 48cm, wysokość 40cm.
Myślę, że to na tyle dużo, aby można było sobie pozwolić na wykonanie dodatkowo wiele szczegółów.
Pozdrawiam
paweł
Myślę, że to na tyle dużo, aby można było sobie pozwolić na wykonanie dodatkowo wiele szczegółów.
Pozdrawiam
paweł
Paweł
- Borek
- Lokalizacja: {"name":"Polska Wroc\u0142aw","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam i gratuluje świetnego modelu:)Naprawde jest na co popatrzeć. Zbieraj się za Bellone:) myślę że bedziemy mogli wiele od siebie podpatrzeć i wymienić sie doświadczeniami podczas budowy mimo że ja jestem dopiero na etapie gotowego szkieletu:) pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie Piotr
- OSTOJA
PawelCH napisał:
To w takim razie jestem pod dużym, wielkim, przeogromnym, gigantycznym wrażeniem.:blink: :blink: :blink: Gratuluję kunsztu i cierpliwości.
Całkowita długość razem z bukszprytem to 48cm, wysokość 40cm.
To w takim razie jestem pod dużym, wielkim, przeogromnym, gigantycznym wrażeniem.:blink: :blink: :blink: Gratuluję kunsztu i cierpliwości.
STEP BY STEP