OSA 431

Dział poświęcony modelarstwu kartonowemu i kartonowo-fornirowemu plus inne techniki pokrewne
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

O:OSA 431

Post autor: Andrzej1 »

Sławek Kromer napisał:
witam
...(a tak nawiasem mówiąc na tym forum jest brak zainteresowania modelami innymi niż żaglowce z małym wyjątkiem)
pozdrawiam sławek

Witam

Modelik bardzo ładny, żeby jeszcze pływał.
Tu chyba jest największa frajda.
Chciałbym również złożyć uroczyste ustne, gówno warte, oświadczenie, że mnie interesują WYŁĄCZNIE
modele inne niż żaglowców.
Żaglowce są fajne dopiero na sam koniec gdy są gotowe.

Z ukłonami
mały wyjątek - Andrzej Korycki
Awatar użytkownika
Kazek

Post autor: Kazek »

Witam! Sławku bardzo się mylisz stwierdzając że jest małe zainteresowanie modelami innymi niż żaglowce ,ja ogladam każdą relację modeli przez Was budowanych ale co ja mam napisać poza "Achy i Ochy" jak się na budowie takich modeli nie znam . Budujecie piekne statki jak ten tu przedstawiony i naprawdę jest co podziwiać.
Pozdrawiam Kazimierz.
Pozdrawiam Kazik :)
Awatar użytkownika
obi

Post autor: obi »

Też się pod tym podpisuje, gratulacje.
Wiem że zbudować coś sensownego z kartonu nie jest łatwo.
Pozdrawiam Robert
myszor

Post autor: myszor »

Sławek Kromer ? Kto to jest ? Z profilu wiem tylko tyle - Odświeżanie shoutbox (s): 20 . Nie wiem ile masz lat . Jeżeli mieścisz się w granicach 0- 18 lat to gratuluje a jeżeli powyżej 18 to przy następnym modelu przyłóż się bardziej do wykańczania powierzchni i detali . Może to przez pośpiech . Ale najważniejsze że budujesz . Nie będę Ci tu lukrował bo nie znam się na tym w ogóle , czy antena ma być tak czy tak . Nie piszą gratulacji ? Wiesz , może nie lubią gadać z anonimem .Tutaj każdy model i każda relacja jest mile widziana . Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszej walce z modelami .:)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
kagra

Post autor: kagra »

Andrzej,wystarczy otworzyć projekt Dżonka(i nie tylko)a będziesz wiedział kim jest Sławek Kromer.
Awatar użytkownika
Slawek Kromer

Post autor: Slawek Kromer »

Kto to jest myszor????Mogłeś mnie poznać w Tczewie ale wolałeś swoje grono a nie poznać innych(zresztą nie tylko TY)
myszor

Post autor: myszor »

Sławek , jeżeli Cie uraziłem to bardzo przepraszam . Nie było to moim zamiarem . Nie należe do ludzi aby komuś robić przykrość . Spojrzałem na profil i nic nie odczytałem . A może w Tczewie sie mijaliśmy i nawed nie wiedzielismy o tym ( brak wizytówek ). Jeszcze raz przepraszam . Nie miej urazy .:) :)
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
ODPOWIEDZ