Witam Kogowiczów,
dalsze prace przy żaglowcu. Nitki powiązałem i pobuchtowałem. Kolej na szalupę.
Pozdrawiam
Wojciech Łączyński
Mayflower - jeszcze raz (z MM)
- woj195
- woj195
Re: Mayflower - jeszcze raz (z MM)
Witam Kogowiczów,
zaglądając ostatnio na strony naszego ulubionego forum jestem coraz bardziej zafascynowany tym, co oglądam. Pięknie wykonane, z dużą dbałością o szczegóły, niesamowicie pracowite egzemplarze, mogące zdobywać laury na wystawach. (I chyba tak się dzieje, nie wiem, na wystawach nie bywam.) Ich autorzy osiągnęli już chyba największy poziom kunsztu "dłubackiego". Coraz więcej się takich cudeniek pojawia, zaczynam się zastanawiać, czy zwykli "zjadacze modelarskiego budulca" powinni się tu pokazywać ?...
No, ale jak zacząłem - to pociągnę do końca.
Oto kolejna relacja:
zaglądając ostatnio na strony naszego ulubionego forum jestem coraz bardziej zafascynowany tym, co oglądam. Pięknie wykonane, z dużą dbałością o szczegóły, niesamowicie pracowite egzemplarze, mogące zdobywać laury na wystawach. (I chyba tak się dzieje, nie wiem, na wystawach nie bywam.) Ich autorzy osiągnęli już chyba największy poziom kunsztu "dłubackiego". Coraz więcej się takich cudeniek pojawia, zaczynam się zastanawiać, czy zwykli "zjadacze modelarskiego budulca" powinni się tu pokazywać ?...
No, ale jak zacząłem - to pociągnę do końca.
Oto kolejna relacja:
- Załączniki
-
- IMG_4310.JPG (84.75 KiB) Przejrzano 6295 razy
-
- IMG_4306.JPG (50.44 KiB) Przejrzano 6295 razy
- woj195
Witam Kogowiczów,
prace przy Mayflowerze dobiegły końca. Trwało to trochę może zbyt długo, ale w tzw. międzyczasie bawiłem się z małym holenderskim lemsterakiem i z amerykańskim Constitution. O tym drugim w specjalnej relacji.
Chyba – idąc za radą Kazka – założę własną relację. Początek mojej budowy tutaj : viewtopic.php?f=519&t=44682&hilit=USS+Constitution&start=20,
a kontynuację pokażę niebawem.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich,
Wojtek Łączyński
prace przy Mayflowerze dobiegły końca. Trwało to trochę może zbyt długo, ale w tzw. międzyczasie bawiłem się z małym holenderskim lemsterakiem i z amerykańskim Constitution. O tym drugim w specjalnej relacji.
Chyba – idąc za radą Kazka – założę własną relację. Początek mojej budowy tutaj : viewtopic.php?f=519&t=44682&hilit=USS+Constitution&start=20,
a kontynuację pokażę niebawem.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich,
Wojtek Łączyński
- Załączniki
- Romanov
Witam
Pogratulować pięknego modelu. Sam kiedyś popełniłem taki model i.............. wspomnienia ruszyły a muszę przyznać że oglądając Twój tak jak bym patrzył na swój
Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje
Romanov
Pogratulować pięknego modelu. Sam kiedyś popełniłem taki model i.............. wspomnienia ruszyły a muszę przyznać że oglądając Twój tak jak bym patrzył na swój

Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje

Romanov
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
-
Gratuluje ślicznego modelu .
Brawo
Brawo

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Kazek
gratuluje ukończenia fajnego modelu i czekam na następną relację
Pozdrawiam Kazik 

- PiotrekM
Witam,
Przylaczam sie w 100% do wypowiedzi przedmowcy. Kazdy gotowy model to troche jak udany porod.
Gratuluje.
Serdecznie Pozdrawiam
Piotrek
Przylaczam sie w 100% do wypowiedzi przedmowcy. Kazdy gotowy model to troche jak udany porod.
Gratuluje.
Serdecznie Pozdrawiam
Piotrek
- władek
Również gratuluję ukończenia ładnego modelu. Dużo pracy, ale i satysfakcji z ukończenia.
Pozdrawiam
Władek
Władek
- Siberian
Witam. Sam też kiedyś budowałem z kartonu i stwierdziłem, że karton nie daje wielkich możliwości zrobienia dobrego modelu. Jednak Twój Mayflower temu przeczy.
Gratuluję.

Pozdrawiam, Wojtek.
- paniol2005
Pamiętam mój z MM był wcale nie podobny do Twojego , miałem wtedy parę lat i pstro w głowie - teraz dopiero widzę jak powinien wygladać.
Jeśli można wtrącić swoje trzy grosze , podstawka by była bardziej tematyczna z drewna - ale to tylko moje zdanie.
Jesli Tobie się podoba to nas cieszy , czekamy na następne modele.
Jeśli można wtrącić swoje trzy grosze , podstawka by była bardziej tematyczna z drewna - ale to tylko moje zdanie.
Jesli Tobie się podoba to nas cieszy , czekamy na następne modele.
Pozdrwiam - Tomek