O masz , następny się obraził .
Chyba jesteś za bardzo przeczulony na Swoim punkcie . Nigdy nie byłem protekcjonalny i nie mam zamiaru być , nie znasz mnie . Jestem daleki od takich zachowań .
Po prostu napisałem żebyś uczył się stolarki od początku dobrze .
Zauważyłem że teraz na Kodze nie można napisać nic krytycznego bo zaraz fochy i obrażania .
Jak ja uczyłem się modelarstwa to kpin i drwin nie było końca a jakoś to przetrwałem . Wstydziłem się przyznać że buduje model bo chłopaki by mnie od najgorszych wyzwali . Modelarzem to nie staniesz się od tak . Rano wstaniesz i powiesz że jesteś dziś już modelarzem .
Wstawiając relacje na forum , musisz liczyć się z krytyką ( moja jest łagodna ) i różnymi "fachowcami ".
Buduj chłopie , buduj Swój model i brnij dalej w to co robisz .
Jak nie odczytałeś że mój wpis był lekko żartobliwy , to rzeczywiście masz problem z przyjęciem krytyki .
Mam bardzo duży szacunek do człowieka i nie miałem zamiaru urazić Ciebie Wojtku . No cóż , moje porady i wpisy w Twoje relacje właśnie się zakończyły . Zgłoś do Atamana ten post , jak przeczytasz , do usunięcia i zamknijmy tę dyskusję .
Jeżeli tak bardzo Cię uraziłem i ośmieliłem się skrytykować to co robisz to bardzo PRZEPRASZAM .
Jeżeli chodzi o dyskusje w Twojej relacji to ciągnij ją dalej , a zobaczysz że nic z tego nie zyskasz , bo każdy będzie miał swoją racje ( przerobiłem to ) i tak wyjdziesz z tego ogłupiały a model będzie stał w miejscu .
Jestem już trochę ślepy i może rzeczywiście źle spojrzałem i nie jest to sklejka a karton pokryty fornirem . A to chyba nie jest sklejka ? Tylko co ?
Powodzenia w budowie i jeszcze raz przepraszam .