Witam,
w ramach "monitoringu internetu" odkryłem, że wydawnictwa Ancre są nareszcie dostępne w Polsce :) Na Allegro istnieje sklep Historia Wojskowości i Epoka Napoleońska i jego właściciel wprowadził właśnie do sprzedaży sporo pozycji Ancre. Na moje pytanie czy wydawnictwo Ancre wprowadził na stałe do swojej oferty odpisał: Mam nadzieje, że na stałe, ale to zależy od kupujących ;), czy będzie zainteresowanie czy też nie. Możemy zaoferować każdą pozycję z wydawnictwa Ancre, mamy podpisaną z tym wydawnictwem umowę.
Wstępnie przeliczyłem ceny kilku pozycji i cena jest rzeczywiście b. zbliżona do ceny jaką zapłacimy w Ancre (wiadomo - wszystko zależy od przyjętego kursu Euro, ale różnica kilku złotych jest do zaakceptowania). Sam kupowałem w Ancre i wiem, że kontakt z nimi jest czasami b. utrudniony (co tam utrudniony - czasami po prostu nie odpisują ;) ) a wykorzystanie tańszej formy przesyłki (czyli nieubezpieczonej) jest źródłem niemałego stresu (Ancre nie jest tanim wydawnictwem).
Mam nadzieję, że Admini wybaczą mi tę bezczelną reklamę pro publico bono. B)
Wydawnictwa Ancre w Polsce :)
- mirek
O:Wydawnictwa Ancre w Polsce :)
Stary to wspaniała wiadomość !!!!
Patrząc na te ceny to odnoszę wrażenie , że kupując w Polsce zapłacimy taniej niż we Francji.
Porównując cenę monografii la Jacinthe jest ok 100 zł taniej , oczywiście wliczając koszt przesyłki
Patrząc na te ceny to odnoszę wrażenie , że kupując w Polsce zapłacimy taniej niż we Francji.
Porównując cenę monografii la Jacinthe jest ok 100 zł taniej , oczywiście wliczając koszt przesyłki
Pozdrawiam Mirek Rybus
- KID
Rzeczywiście jest to dobra wiadomość. Gratulacje dla "szperacza"!!!!
Pozdrawiam,
Krzysztof Duvnjak
Krzysztof Duvnjak
- krzysztof
Medal Ci się należy za wyszperanie tego linku
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl