Przywitalnia
-
Re: Przywitalnia
Witam wszystkich. Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce, wątku nowego nie chce tworzyć bo i nie byłoby co tam pisać. Nazywam się Bartek, lat 20 jak na razie skleiłem Dar Młodzieży, teraz buduję normalny statek RC, i nie ukrywam, że liczę na pomoc zwłaszcza w kwestii napędu jak i całej elektroniki
-
Witam Wszystkich serdecznie
Mam na imię Witek i mieszkam w Wałbrzychu, liczę sobie 42 lata modelarstwem zajmuje się od dziecka ale miałem długą przerwę. Buduję przede wszystkim modele kartonowe które waloryzuję aby jeszcze bardziej przypominały prawdziwe okręty. Ale to fajnie brzmi " buduję modele" w rzeczywistości jestem w trakcie budowy mojego pierwszego tak waloryzowanego modelu Yamato z wydawnictwa Andrzeja Halińskiego w skali 1:200.
Jeśli macie ochotę to zapraszam do relacji, nie jestem pewien czy chcieli byście abym relację z budowy tego pancernika poprowadził też tutaj.
http://www.konradus.com/forum/read.php? ... 66&filtr=1
Mam na imię Witek i mieszkam w Wałbrzychu, liczę sobie 42 lata modelarstwem zajmuje się od dziecka ale miałem długą przerwę. Buduję przede wszystkim modele kartonowe które waloryzuję aby jeszcze bardziej przypominały prawdziwe okręty. Ale to fajnie brzmi " buduję modele" w rzeczywistości jestem w trakcie budowy mojego pierwszego tak waloryzowanego modelu Yamato z wydawnictwa Andrzeja Halińskiego w skali 1:200.
Jeśli macie ochotę to zapraszam do relacji, nie jestem pewien czy chcieli byście abym relację z budowy tego pancernika poprowadził też tutaj.
http://www.konradus.com/forum/read.php? ... 66&filtr=1
- yetislawo
Witam Witku na pokladzie. W kartonie od wielu lat juz nie pracuje ale sentyment pozostal a zwlaszcza do tego okretu.Sam ten model budowalem.Z przyjemnoscia obejrze Twoja relacje.
Sławek Dziewulski
- marcin25
Witam wszystkich. Mam na imie Marcin pochodze z Koszalina.Zawsze interesowało mnie morze i dlatego wybrałem modelarstwo szkutnicze.Właśnie zbieram materiały na pomorski kuter pławnicowy mam nadzieje że dam rade go zacząć i skończyć .Z góry dziękuje za pomoc. 

- Seb77
Cześć.
Mam na imię Sebastian, moją pasją jest modelarstwo jak każdego z Was.
Trafiłem na to forum przez przypadek przeglądając czeluści internetu na temat HMS Victory i powiem szczerze muszę się wiele nauczyć w odniesieniu do waszych poczynań i dokonań. Jak na razie uczę się i czytam w przerwach nad moim modelem który na pewno zaprezentuję zakładając swój wątek - jednakże pozostawię sobie czas na doskonalenie swojego warsztatu - dzięki waszym relacjom.
Pozdrawiam Bardzo serdecznie i powodzenia w dalszych pracach nad modelami a niekiedy nawet nad małymi dziełami sztuki...!?
Mam na imię Sebastian, moją pasją jest modelarstwo jak każdego z Was.
Trafiłem na to forum przez przypadek przeglądając czeluści internetu na temat HMS Victory i powiem szczerze muszę się wiele nauczyć w odniesieniu do waszych poczynań i dokonań. Jak na razie uczę się i czytam w przerwach nad moim modelem który na pewno zaprezentuję zakładając swój wątek - jednakże pozostawię sobie czas na doskonalenie swojego warsztatu - dzięki waszym relacjom.
Pozdrawiam Bardzo serdecznie i powodzenia w dalszych pracach nad modelami a niekiedy nawet nad małymi dziełami sztuki...!?
Ukończone: - "Dżonka" - Projekt Koga.
W trakcie prac: - "Santa Maria" - Projekt Koga.
W dalekiej przyszłości : - "Karl und Marie" - Projekt Koga.
W trakcie prac: - "Santa Maria" - Projekt Koga.
W dalekiej przyszłości : - "Karl und Marie" - Projekt Koga.
-
Witaj "Młody" modelarzu .
Dobrze trafiłeś jak chcesz pod szlifować Swój warsztat .
Domyślam się że budujesz lub składasz Vitka .
Nie ma się co wstydzić tylko dawaj relacje i fotki .
Na pewno Ci pomożemy jak będziesz chciał współpracować .
Zakotwicz u Nas na dłużej i baw się dobrze .
Dobrze trafiłeś jak chcesz pod szlifować Swój warsztat .
Domyślam się że budujesz lub składasz Vitka .
Nie ma się co wstydzić tylko dawaj relacje i fotki .
Na pewno Ci pomożemy jak będziesz chciał współpracować .
Zakotwicz u Nas na dłużej i baw się dobrze .

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- JurekBin
- Kontakt:
Witam starych i nowych znajomych.
Pomyślałem, że w Nowy Rok zaglądne na stare śmieci.
Szczęśliwego Nowego Roku

Pomyślałem, że w Nowy Rok zaglądne na stare śmieci.
Szczęśliwego Nowego Roku

- oksal
O Jurek:) Kawał czasu minął. Witaj ponownie. Jak tam Wodnik i Zenit? Awatar jak z Hollywood'u
- Tyberjasz
Witam wszystkich obecnych
Mam na imię Robert mieszkam w Tarnowie województwo małopolskie.
Szkutnictwem zajmuje się już od 15 roku życia.
Po niżej zdjęcia moich dwóch największych żaglowców.
Pierwszy z nich to dwu masztowy bryg z18 wieku, wymiary 160cm długości i 150cm wysokości.
Drugi to 17 wieczny galeon, wymiary 127cm długości i 140cm wysokości.

Może nie jestem zawodowcem, ale to moje hobby
Mam na imię Robert mieszkam w Tarnowie województwo małopolskie.
Szkutnictwem zajmuje się już od 15 roku życia.
Po niżej zdjęcia moich dwóch największych żaglowców.
Pierwszy z nich to dwu masztowy bryg z18 wieku, wymiary 160cm długości i 150cm wysokości.
Drugi to 17 wieczny galeon, wymiary 127cm długości i 140cm wysokości.

Może nie jestem zawodowcem, ale to moje hobby
- PanLipazMiodem
Witaj na pokładzie.
Prosimy o normalne zdjęcia (każde osobno) a nie taką mozaikę.
Czy planujesz jakąś budowę? Jeżeli tak to co?
Pozdrawiam
Przemek
Prosimy o normalne zdjęcia (każde osobno) a nie taką mozaikę.
Czy planujesz jakąś budowę? Jeżeli tak to co?
Pozdrawiam
Przemek