Przedstawiam sie miło

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek133

Przedstawiam sie miło

Post autor: Marek133 »

Witam Was. Przywitalnie to fajny pomysł. Mozna wyjść spod kilu i zostać zauważonym.Nazywam sie Marek, buduję modele żaglowców zdalnie sterowanych. Teraz pracuję nad fregatą. Nie jest to może fregata odwzorowana w każdym szczególe ale buduje ją w sposób funkcjonalny. Chodzi o to by podczas częstych transportów nad jezioro nic sie nie urywało i by nie było słabych punktów. Efekty mojej pracy prezentuje na zdjęciach. Sami oceńcie. Pozdrawiam.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Odp:Przedstawiam sie miło

Post autor: JurekBin »

Witaj Marku,
dobrze że się ujawniasz spod kilu :) Zakładaj sobie wątki w dziale RC i jedziemy. Tzn. widzę, że już założyłeś!

Aha, napisz parę słów może skąd jesteś i coś takiego ;)

Pozdrawiam
Jurek
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Awatar użytkownika
Marek133

z Żywca jestem, tu gdzie prawie robi wielką różnicę:) Założyłem post w RC ale jakoś go nie ma albo przynajmniej ja nie mogę go zauważyć. Czy to coś strtasznego, czy da sie z tym żyć ? :unsure:
Awatar użytkownika
Handszpak

Post autor: Handszpak »

Oooo witaj Ziom. A modele zdalnie sterowane sam sie nauczyłes budować czy chodziłeś do jednej z modelarni np do pana Śliwy? A gdzie konkretnie mieszkasz w Żywcu? Ja chodziłem do mechanika jakis czas temu. a mieszkam niedaleko od Zywca w Ciscu.

Pozdrówka
Awatar użytkownika
Marek133

Cześć Ziomku. Nie chodziłem do żadnej modelarni ale Pana Śiliwę znam. Nawiasem mówiąc niósł ostatnio pod pachą lotniskowiec. W Sporyszu mieszkam tak dokładniej rzecz ujmując. Lecę, muszę lawety do dział zrobić.
ODPOWIEDZ