Witam seardecznie
-
Witam seardecznie
Witam wszystkich modelarzy. Nazywam się Jacek, jestem z Warszawy. Lubie sklejać modele, ale niestety nie mam dużego doświadczenia:( Mam nadzieję, że będzie nam się miło rozmawiało.
- JurekBin
- Kontakt:
Odp:Witam seardecznie
No my też Cię witamy :)
i mamy nadzieję że się będzie nam dobrze współpracowało.
Nie martw się brakiem doświadczenia... każdy kiedyś je nabywa. Czytaj i czytaj i się połapiesz!
Lubisz sklejać modele... jakie?
i mamy nadzieję że się będzie nam dobrze współpracowało.
Nie martw się brakiem doświadczenia... każdy kiedyś je nabywa. Czytaj i czytaj i się połapiesz!
Lubisz sklejać modele... jakie?
-
Drewniane modele statków. W tej chwili robie model zaprojektowany przeze mnie. Będzie to bardziej taki bryg. Niestety nie mam aparatu, żeby porobić zdjęcia. Narazie mam tylko plany. Będę potrzebował wszystkich materiałów i narzędzi, ponieważ dopiero zaczynam. Szeczerze mówiąc znalazłem tą stronę szukając tego jak się mocuje wręgi w momencie podwyższania sie krawędzi kadłuba. I tak się wszystko zaczęło :blush: Nigdy nie robiłem żadnego statku, więc nie znam pewnych metod używanych przez Was. Np. Jak giąć deski.
- JurekBin
- Kontakt:
2 sprawy...
1. jak chcesz edytować swój post... to klknij Edycja, nie musisz pisać nowego posta.
2. Popatrz i poczytaj sobie relacje z budów Karl u. Marie, tam jest sporo informacji jak ruszać od początku. A generalnie się poakzuj i się pytaj.
Jurek
1. jak chcesz edytować swój post... to klknij Edycja, nie musisz pisać nowego posta.
2. Popatrz i poczytaj sobie relacje z budów Karl u. Marie, tam jest sporo informacji jak ruszać od początku. A generalnie się poakzuj i się pytaj.
Jurek
- Marek133
Chociaż jestem uzytkownikiem Kogi w zaszczytnej randze majtka to chętnie ci służę pomocą. Bo każdy majtek coś potrafi. Nie ma to jak majtki:)