Darmowe rysunki

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Awatar użytkownika
krzysztof

Odp:Darmowe rysunki

Post autor: krzysztof »

Trochę nie na temat, ale ostatnio mam kłopoty by zrozumieć sens co niektórych wypowiedzi. PROSZĘ!!! Język polski ma kilka zasad, które na ogólnie dostępnym forum winny być bezwzględnie przestrzegane - taki zapis powinien się znaleźć w regulaminie. Posty to nie SMS-y!!!
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
Budrys

Odp:Darmowe rysunki

Post autor: Budrys »

krzysztof napisał:
Trochę nie na temat, ale ostatnio mam kłopoty by zrozumieć sens co niektórych wypowiedzi. PROSZĘ!!! Język polski ma kilka zasad, które na ogólnie dostępnym forum winny być bezwzględnie przestrzegane - taki zapis powinien się znaleźć w regulaminie. Posty to nie SMS-y!!!

Witam. Całkowicie popieram! Nie jestem purystą językowym i nie chodzi tu o wyszukany język literacki ani o przypadkowe błędy literowe - uprzedzam ew. zarzuty i tłumaczenia - ale o przestrzeganie elementarnych zasad składni i pisowni na poziomie podstawowym (szkoły!). Niechlujstwo językowe świadczy również o lekceważeniu rozmówców i nie przynosi chwały autorowi! Przepraszam za bezceremonialną uwagę ale tyczy ona tylko sporadycznych wyjątków.:angry:
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ODPOWIEDZ