Witam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Daro

Witam

Post autor: Daro »

Witam wszystkich serdecznie. Zaczynam (znowu) swoją przygodę z modelarstwem. Postaram się dokończyć, ( a właściwie zrobić od nowa HMS Victory scala 1:180-plastik- ostatni model niestety nie lata :( ), Natomiast chciałbym coś z drewna z dużymi białymi żaglami, co możecie mi polecić. A i zapomniałem dodać, nie mam zielonego pojęcia i wiem że będzie bardzo ciężko i zabawnie.

ps. jestem pełen podziwu dla waszych prac, do tej pory szczęka mi jeszcze na ziemi leży

Pozdrawiam @ll
D.
Awatar użytkownika
majster
Lokalizacja: {"name":"Stanis\u0142aw\u00f3w","desc":"Stanis\u0142aw\u00f3w,gmina Stare Babice,powiat warszawski zachodni,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2801003","lng":"20.749

Odp:Witam

Post autor: majster »

Tym razem ja mam przyjemność powitać nowego członka załogi.A więc witaj.a co do modelu buduj z nami K&M.Plany gotowe relacji sporo,kilka skończonych a więc jest co podpatrywać a zanim skończysz być może nasi dobroczyńcy dokończą pozostałe szczegółowe rysunki.Życzę udanego startu i szczęśliwego wodowania.MARIAN:blink:
60+2;iK&M już w porcie
Daro

Odp:Witam

Post autor: Daro »

Heh, właśnie ściągnąłem plany, przebijam sie przez opisy ( jest tego troszkę) i po świętach czeka mnie wizyta w sklepie, zobaczymy z jakim skutkiem

Pozdrawiam
D.
ODPOWIEDZ