Witam serdecznie wszystkich.
Nazywam się Arkadiusz mam 33 lata i jestem nauczycielem. Od jakiegoś czasu czytam to forum. Kiedyś zajmowałem się modelarstwem. Obecnie coraz bardziej myślę o powrocie do tego zajęcia. Obecnie z racji zawodu i wykształcenia zajmuję się programoami CAD/CAM. Swooje meodele jak narazie staram się wykonywać w tych programach.
Pozdrawiam
Arek
Witam
- jerry_bee
O:Witam
witaj! nie namyślaj się za bardzo, tylko wracaj ;)
jak masz jakieś własne doświadczenia w użyciu CADów i CAMów w modelarstwie to podziel sie z nami ;) szczególnie ta ostatnia branża niejednemu z nas jest jeszcze ciut obca. napisz, z jakich programów korzystasz, jakich maszyn używasz, pokaż jakie osiągnąłeś efekty.
jak masz jakieś własne doświadczenia w użyciu CADów i CAMów w modelarstwie to podziel sie z nami ;) szczególnie ta ostatnia branża niejednemu z nas jest jeszcze ciut obca. napisz, z jakich programów korzystasz, jakich maszyn używasz, pokaż jakie osiągnąłeś efekty.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- mirek
O:Witam
Stary wracaj i nie dumaj zbyt długo , przy modelach troszkę się odprężysz ;)
Jarek ma rację potrzebny taki kursik ale metodą łopatologiczną bo wielu z nas to faceci w sile wieku i główki już nie takie jak u was młodzieży kochana ;) ;)
Jarek ma rację potrzebny taki kursik ale metodą łopatologiczną bo wielu z nas to faceci w sile wieku i główki już nie takie jak u was młodzieży kochana ;) ;)
Pozdrawiam Mirek Rybus