Witam wszystkich
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich modelarzy jestwem Artur zajmuje się modelarstwem od dziesiątego roku zycia zaczynałem od prostych modeli latajćych a kontynuje pływające szkutnicze . W wieku 12lat zaczołem szkutnictwo w modelarni u boku instruktora Jerzego Dubiela w Osiedlowym Domu Kultury Nowe Miasto w Rzeszowie to tam szkutnicwem zaraziłem się gdy zobaczyłem w gabocie pięknego holownika BOGDAN H-300. Na początku robiłem proste modele zdalnie sterowane pływające .W obecnej chwili buduje BISMARCKA z planów modelarskich które były zamieszczone w modelarzu 2006, nie buduje z kolekcji bo wiem ze jest to nakład do celów marketingowych nie ufam redakcjom jestem też w budowie BOGDANA holownika który zawsze mi w oku został z pamięci tamtych lat , BOGDAN tez jest budowany z planów modelarskich a takze mysle w niedalekiej przyszłosci o budowie rosyjskiego pancernika AURORA .Chciał bym was przeprosic ze dopiero teraz zaczynam od przywitalni jakos umkneło mi to JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Kocham Laubzegę
- ROBERT
O:Witam wszystkich
Witaj na pokładzie. To mamy kolegę z doświadczeniem, zakładaj dwa wątki i pokazuj to co zrobiłeś. Temat Bismarcka jest mi bliski i chętnie podzielę się swoją wiedzą Pozdrawiam Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
- robin
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
O:Witam wszystkich
Cześć Atrur.
Fotorelacje najlepiej mobilizują do pracy.
:)
Fotorelacje najlepiej mobilizują do pracy.
:)